ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καρέ προβλημάτων εν όψει Ρεθύμνου

Καρέ προβλημάτων εν όψει Ρεθύμνου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία για τον αγώνα με το Ρέθυμνο (13/4), με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να αντιμετωπίζει ουκ ολίγα προβλήματα, αφού αμφίβολοι είναι οι Βασίλης Σπανούλης, Βαγγέλης Μάντζαρης και Ιωάννης Παπαπέτρου. Παραμένει εκτός ο Ντάνιελ Χάκετ.

Με τέσσερις απόντες ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εντός έδρας αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ απέναντι στο Ρέθυμνο (13/4). Οι "ερυθρόλευκοι" εξακολουθούν να περιμένουν τον Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος χειρουργήθηκε στο χέρι το Σάββατο (9/4) κι η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους Κρητικούς είναι αμφίβολη, την ώρα που είδαν τρία ακόμη βασικά στελέχη τους να αντιμετωπίζουν διαφόρων ειδών προβλήματα.

Ο Βασίλης Σπανούλης ταλαιπωρείται από οίδημα στην ποδοκνημική, ο Βαγγέλης Μάντζαρης από ιογενή γαστρεντερίτιδα, ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου έχει ενοχλήσεις στο πόδι. Όλοι τους, μαζί με τον Ντάνιελ Χάκετ, θα επανεξεταστούν τόσο τη Δευτέρα (11/4) όσο και την Τρίτη (12/4) από το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού, για να καταστεί σαφές ποιοι (και αν) θα είναι σε θέση να ενισχύσουν την ομάδα στον αγώνα με το σύνολο του Θανάση Σκουρτόπουλου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ