ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καπογιάννη: "Καλό μπάσκετ και τίτλοι!"

Καπογιάννη: "Καλό μπάσκετ και τίτλοι!"

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη, και η Όλγα Χατζηνικολάου μίλησαν στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή “Τάπες και καρφώματα” με τον Αλέξανδρο Τρίγκα.

Για το αν μπορεί να γίνει ανταγωνιστική η ομάδα από την αρχή: “Πιστεύω έχουμε κρατήσει ένα βασικό κορμό που έφερε επιτυχία την περσινή σεζόν. Θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας σε όλους τους τομείς και αν το καταφέρουμε θα διεκδικήσουμε τίτλους”.

Για την Όλγα Χατζηνικολάου: “Ήταν στο στόχαστρο μας πολύ καιρό. Με την εμπειρία της θα βοηθήσει την ομάδα μας σε όλα επίπεδα. Θα μας βοηθήσει στο αμυντικό κομμάτι, στις δύσκολες έδρες που θα παίξουμε αλλά και επιθετικά».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: “Τους θέλουμε κοντά μας. Την υποστήριξή τους θα τους την ανταποδώσουμε με καλό μπάσκετ και τίτλους”.

Χατζηνικολάου: "Στόχος το νταμπλ"

Από την πλευρά της το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "ερυθρολεύκων", Όλγα Χατζηνικολάου υποστήριξε

Για τις προσδοκίες τις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου: “ Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι η πρώτη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου στην Α1΄ μπάσκετ γυναικών. Ελπίζω σε ένα όμορφο ταξίδι με αίσιο τέλος. Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη που φοράω την φανέλα του Ολυμπιακού. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να κατακτήσω τίτλους με την ερυθρόλευκη φανέλα”.

Για τους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας: “ Στόχοι μας είναι το Κύπελλο και το πρωτάθλημα. Θα είναι αποτυχία να δεν κατακτήσουμε και τα δύο. Δεν είναι εύκολο, αλλά αν δουλέψουμε, πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα και στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε”.

Για το τι μπορεί να πει στον κόσμο της ομάδας: “ Θα πολεμάμε σε κάθε παιχνίδι και θα προσφέρουμε θέαμα, ώστε ο κόσμος να φεύγει ευχαριστημένος από το γήπεδο. Η είκονα που έχω στο μυαλό μου είναι ότι στο τέλος της σεζόν θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση τ ου πρωταθλήματος”.

Για τους βασικούς αντιπάλους του Ολυμπιακού: “ Μετά από εμάς είναι ο Παναθηναϊκός και αυτό είναι καλό για εμάς. Θα ευχαριστηθούμε περισσότερο να κατακτήσουμε τίτλους κόντρα στον Παναθηναϊκό”.

Καπογιάννη: "Καλό μπάσκετ και τίτλοι!"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ