ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάνει ό,τι πρέπει ο Ολυμπιακός...

Κάνει ό,τι πρέπει ο Ολυμπιακός...
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός θέλει πολύ τον Ερικ Γκριν και γι αυτό πλησίασε κι άλλο στις επιθυμίες του Αμερικανού γκαρντ... Τι γίνεται με τους Οκάρο Οουάιτ και Βασίλη Καββαδά.

Το Λας Βέγκας είναι η πόλη του τζόγου, αλλά ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τίποτα στην τύχη... Γι αυτό και κάνει μελετημένες κινήσεις, προκειμένου να ενισχυθεί εκ του ασφαλούς και όχι... ρίχνοντας την μπίλια με την ελπίδα να βγάλει νούμερο.

Με άλλα λόγια: Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θεωρεί τον παίκτη που θα συμπληρώσει την περιφέρεια κομβικό κι εκεί ρίχνει το βάρος. Δεν πρόκειται να πάρει γκαρντ αν δεν είναι σίγουρος, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να τζογάρει στην κίνηση που μπορεί να κρίνει την πορεία μιας ολόκληρης σεζόν.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός έχει ρίξει όλο το βάρος στην απόκτηση του Ερικ Γκριν και του δείχνει με κάθε τρόπο πόσο τον θέλει. Υπάρχει ακόμα απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά γίνεται προσπάθεια να μειωθεί. Αυτό έγινε και οι ερυθρόλευκοι πλησίασαν περισσότερο στα "θέλω" του Αμερικανού, δίχως αυτό όμως να σημαίνει ότι η απόκτησή του ήρθε πιο κοντά. Πάντως ο Ολυμπιακός πιέζει με κάθε τρόπο τον 25χρονο Αμερικανό και οι πιθανότητές του αυξήθηκαν σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Και σε αυτό έπαιξε ρόλο και το οικονομικό.

Υπάρχει, βέβαια, ισχυρός ανταγωνισμός απ' όλη την Ευρώπη (Ρωσία, Τουρκία, Ισπανία), αλλά αυτό το ξέρουν μέρες τώρα οι ερυθρόλευκοι. Έκαναν και τώρα την κίνησή τους και περιμένουν, αλλά παράλληλα εξετάζουν και τις εναλλακτικές περιπτώσεις (π.χ. Χάρντι, την ώρα που βρίσκονται σε συζητήσεις με την Τράμπζονσπορ).

Ουάιτ και Καββαδάς

Σε ό,τι αφορά στο θέμα του πάουερ φόργουορντ, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να περιμένει για πολύ τον Οκάρο Ουάιτ. Δεν "καίγεται" για 4αρι αυτή τη στιγμή, προτεραιότητα είναι ο γκαρντ. Κι αν ο Αμερικανός δεν κάνει κάτι για να δείξει ότι πράγματι θέλει να αγωνιστεί στους ερυθρόλευκους, μην εκπλαγείτε αν αποσυρθεί και η πρόταση...

Κατά τα άλλα, στο θέμα του τρίτου σέντερ κερδίζει καθημερινά έδαφος η περίπτωση παραμονής του Βασίλη Καββαδά στον Ολυμπιακό. Ο Σφαιρόπουλος θέλει να τον κρατήσει και πιθανότατα ο 24χρονος σέντερ θα μείνει κάτοικος Πειραιά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ