ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καμία ανησυχία για Πρίντεζη

Καμία ανησυχία για Πρίντεζη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε προσπάθεια του στην επίθεση ο Πρίντεζης αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στη μέση και αποχώρησε από το ματς. Στην αρχή οι Πειραιώτες τρόμαξαν, αλλά δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Προφυλάχθηκε ενόψει της συνέχειας.

Στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης στα Τρίκαλα, σε μία επιθετική προσπάθεια, ο Γιώργος Πρίντεζης αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στη μέση.

Ο ίδιος, γνωρίζοντας καλά πως έχει μία χρόνια ευαισθησία στο συγκεκριμένο σημείο (λογικό, καθώς είναι παίκτης που δουλεύει αρκετά στο παιχνίδι με πλάτη), ζήτησε να βγει εκτός και να πάει στα αποδυτήρια της ομάδας, αίτημα το οποίο και έγινε δεκτό από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Στα αποδυτήρια του έγινε ένεση.

Από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο τονίζουν πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και επισημαίνουν πως δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την κατάσταση του Γιώργου Πρίντεζη. Το σφίξιμο στη μέση οφείλεται κυρίως στην κούραση και στα συνεχόμενα ταξίδια, συν το γεγονός πως στο περασμένο ματς με την Εφές στην Πόλη, ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού δέχτηκε ένα δυνατό χτύπημα στο συγκεκριμένο σημείο.

Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν αγωνίστηκε στο υπόλοιπο της αναμέτρησης κόντρα στα Τρίκαλα καθαρά για προληπτικούς λόγους, ώστε να προστατευθεί ενόψει της συνέχειας. Το σίγουρο είναι πως χρειάζεται ξεκούραση, καθώς από το ξεκίνημα της σεζόν παίζει στα... κόκκινα.

Με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα θα πάρει ανάσες, θα ξεκουραστεί και ακολούθως θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι της Πέμπτης (19/11, 20:00) κόντρα στην Τσεντεβίτα στην Κροατία για την 6η αγωνιστική της Euroleague. Η συμμετοχή του στην αναμέτρηση χαρακτηρίζεται δεδομένη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ