ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ίδια συνταγή, ίδια ζητούμενα για τον Ολυμπιακό

Ίδια συνταγή, ίδια ζητούμενα για τον Ολυμπιακό
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός έστρεψε την προσοχή του στον δεύτερο αγώνα της ημιτελικής σειράς της Stoiximan.gr Basket League με τον Προμηθέα (26/5, 19:30) με στόχο να κάνει το 2-0, αλλά και να συνεχίσει την αγωνιστική του άνοδο.

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο από τα τρία βήματα που χρειάζονται για να πάρει την πρόκριση για την σειρά των τελικών της Stoiximan.gr Basket League, καθώς επικράτησε του Προμηθέα και το Σάββατο (26/5, 19:30) θα επιδιώξει να "ζευγαρώσει" τις νίκες του απέναντι στην ομάδα της Πάτρας στη διαδικασία των playoffs.

Η "ερυθρόλευκη" δωδεκάδα σε σχέση με το πρώτο ματς δεν θα έχει κάποια αλλαγή, καθώς η προπόνηση της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου την Παρασκευή (25/5) ολοκληρώθηκε χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο. Το πρόγραμμα των "ερυθρόλευκων" την Παρασκευή (25/5) επικεντρώθηκε σε θέματα τακτικής, ενώ ένα από τα ζητούμενα του Ολυμπιακού είναι να συνεχίσει την αγωνιστική του άνοδο, όπως τόνισε άλλωστε και ο προπονητής του στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον πρώτο ημιτελικό .

Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να δουν τους προερχόμενους από τραυματισμούς Γιώργο Πρίντεζη και Νίκολα Μιλουτίνοβ να αποκτούν τον καλύτερο δυνατό ρυθμό και συγχρόνως να βελτιώσουν κι άλλο την αγωνιστική εικόνα της ομάδας τους, ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στους κρίσιμους αγώνες του φινάλε της σεζόν.

Photo credits: Εurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ