ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ιατρικές εξετάσεις για τους πρωταθλητές

Ιατρικές εξετάσεις για τους πρωταθλητές
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός μπήκε σήμερα στην γραμμή εκκίνησης για τη νέα σεζόν με τους παίκτες των πρωταθλητών να περνούν από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ.

Αύριο (18/8) μπορεί να πετάνε για πρώτη φορά το παρκέ του ΣΕΦ, όμως τυπικά η έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου ξεκίνησε σήμερα (17/8) για τον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" στο πρώτο τους ραντεβού πέρασαν από τα καθιερωμένα ιατρικά τεστ και πλέον ετοιμάζονται για να πέσουν στα... βαθιά.

Από την έναρξη της προετοιμασίας, όπως είναι φυσικό, θα απουσιάσουν οι διεθνείς που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, ενώ και ο Πάτρικ Γιανγκ θα ενσωματωθεί αργότερα, καθώς έχει κάποιες υποχρεώσεις στις ΗΠΑ. Πιο συγκεκριμένα εκτός του Αμερικανού σέντερ στην αρχή της προετοιμασίας δεν θα βρίσκονται και οι Βασίλης Σπανούλης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιώργος Πρίντεζης, Ματ Λοτζέσκι, Ντάνιελ Χάκετ και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Αντίθετα με τους διεθνείς, στις προπονήσεις των "ερυθρολεύκων" θα προστεθούν οι Γιάννης Καλαμπόκης, Χριστόφορος Στεφανίδης, Μάριος Μπατής και Φίλιππος Καλογιαννίδης, οι οποίοι θα βοηθήσουν προκειμένου να διευκολύνουν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ