ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Θύρα 7 στηρίζει τους Αγγελόπουλους

Η Θύρα 7 στηρίζει τους Αγγελόπουλους
INTIME SPORTS

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού εξέδωσαν ανακοίνωση για να εκφράσουν την απόλυτη στήριξη τους στους ιδιοκτήτες της ομάδας.

Από το πρωί δημοσιεύματα του Τύπου που ήθελαν τους Αγγελόπουλους να αποχωρούν, δημιούργησαν αναστάτωση στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Στο Sport24.gr διαβάσατε το ρεπορτάζ που ήθελε τους μεγαλομετόχους της ΚΑΕ να μην σκέφτονται καθόλου αυτό το ενδεχόμενο.

Μέσα στην ημέρα τοποθετήθηκε και επίσημα η Θύρα 7 η οποία εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση της στην διοίκηση των ερυθρολεύκων στην προσπάθεια να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή. Παράλληλα καταφέρθηκαν εναντίον του κ. Μπιτσαξή για όσα συνέβησαν στον τέταρτο τελικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 7:

"Επειδή "κάποιοι" προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα παραποιώντας ή "μεταφράζοντας" κατά το δοκούν κάποιες απόψεις, δηλώνουμε οτι στηρίζουμε την προσπάθεια των Αγγελόπουλων, για την επιστροφή της ομάδος στην κορυφή... Άλλο πράγμα ο καταμερισμός ευθυνών για μια ακόμη αποτυχημένη χρονιά και άλλο, οτι επιθυμούμε ή ζητούμε την απομάκρυνσή τους από την προεδρία...

Ποτέ δεν τέθηκε τέτοιο θέμα... Μαζί θα σπάσουμε το κατεστημένο... Και την στήριξή μας, θα την δούνε όλοι την νέα χρονιά... Το μόνο που ζητάμε, είναι να είναι πιο δυναμικοί σε ΟΛΑ τα θέματα που αφορούν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ.

ΥΓ1. Δεν είναι δυνατόν να ξεκινάει ο τέταρτος τελικός όταν έχουν καταστρατηγηθεί τα μέτρα ασφαλείας που είχαν συμφωνηθεί στην σύσκεψη... Απαιτούμε την ποινική δίωξη των υπευθύνων που δεν τήρησαν τα συμφωνηθέντα...

ΥΓ2. Περιμένουμε την ενεργοποίηση των... βίντεο!

ΥΓ3. Κύριε Μπιτσαξή για μια ακόμη φορά βγήκατε αναξιόπιστος και "προστάτης" των συμφερόντων της ομάδας σας...

ΥΓ4. Τέλος η ασυλία των διαιτητών.. Ανοχή τέλος... Θα πάει το κεσεδάκι σύννεφο...".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ