ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η πρώτη "γεύση" του Ολυμπιακού

Η πρώτη "γεύση" του Ολυμπιακού

Ο Απόλλων Πατρών είναι ο πρώτος αντίπαλος του Ολυμπιακού στη διάρκεια της προετοιμασίας, με τους "ερυθρόλευκους" να τεστάρουν τον βαθμό ετοιμότητάς τους απέναντι στους "μελανόλευκους" την Τετάρτη (7/9, 13:30).

Έτοιμος για το πρώτο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης (7/9, 13:30) θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Πατρών στο Μέτσοβο. Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται εδώ και περίπου δέκα ημέρες στα δυτικά της Ελλάδας, δουλεύοντας σκληρά κυρίως στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει άπαντες στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με τους "μελανόλευκους" του Κώστα Μέξα, οι οποίοι βρίσκονται στο ίδιο προπονητικό κέντρο από το μεσημέρι της Τρίτης (6/9).

Παρεμπιπτόντως, η αποστολή του Ολυμπιακού υποδέχθηκε το βράδυ της Δευτέρας (5/9) στο Grand Forest τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη και τον Δήμαρχο Μετσόβου Κωνσταντίνο Τζαφέα.

Οι τρεις άνδρες δείπνησαν με τους Πρωταθλητές Ελλάδας και δέχθηκαν απο μια μπλούζα με τις υπογραφές όλων των παικτών του Ολυμπιακού. Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μάξιμος χάρισε σε όλα τα μέλη της αποστολής ένα αντίτυπο της Καινής Διαθήκης μεταφρασμένη στη νεοελληνική.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ