ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η πρώτη "20άρα" του Μάντζαρη στον Ολυμπιακό

ΚΟΡΟΙΒΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / BASKET LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΚΟΡΟΙΒΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / BASKET LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο παιχνίδι με τον Κόροιβο, ο Βαγγέλης Μάντζαρης κατέγραψε την καλύτερη επιθετική του συγκομιδή με τη φανέλα του Ολυμπιακού, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Δέκα μόλις ημέρες μετά την καταγραφή του παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος του Βαγγέλη Μάντζαρη, ο 28χρονος γκαρντ σημείωσε την καλύτερη επιθετική του συγκομιδή με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Απέναντι στον Κόροιβο σημείωσε 20 πόντους με 2/3 δίποντα, 4/8 τρίποντα και 4/4 βολές σε 26'01'' συμμετοχής στην αναμέτρηση.

Πρόκειται για την κορυφαία βραδιά του με την ερυθρόλευκη φανέλα, την πρώτη φορά που σημειώνει 20+ πόντους ως παίκτης της ομάδας του Πειραιά είτε στην Ελλάδα είτε στην Ευρώπη. Από το 2011 που βρίσκεται στον Ολυμπιακό, είχε ως career high τους 19 πόντους απέναντι σε Γαλατάσαραϊ και Ρεάλ Μαδρίτης για την EuroLeague. Εντός των συνόρων, η κορυφαία επίδοσή του μέχρι... σήμερα ήταν οι 17 πόντοι που είχε σημειώσει κόντρα σε ΑΕΚ (2015-'16) και ΚΑΟΔ (2014-'15).

Για την ιστορία, δεν έσπασε πάντως το προσωπικό του ρεκόρ αφού το 2010-'11, όταν ακόμη αγωνιζόταν στο Περιστέρι, είχε πετύχει 21 πόντους με 6/9 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 3/4 βολές απέναντι στον Ηρακλή.

Αναλυτικά οι καλύτερες βραδιές του στον Ολυμπιακό, εντός κι εκτός συνόρων:

Η πρώτη "20άρα" του Μάντζαρη στον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ