ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η μεγαλόκαρδη κίνηση ανθρωπιάς του Μάντζαρη

ΚΟΡΟΙΒΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / BASKET LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΚΟΡΟΙΒΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / BASKET LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης προχώρησε σε μία σπουδαία κίνηση, δίνοντας οικονομική βοήθεια σε ένα παιδί που έχει σημαντικό πρόβλημα υγείας. Το γεγονός δεν έκανε γνωστό ο ίδιος όμως, αλλά ένας φίλος του.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης αποφάσισε να δείξει το άλλο του πρόσωπο, βοηθώντας οικονομικά ένα παιδάκι που παλεύει με την λευχαιμία. Δεν ήθελε η κίνησή του να γίνει γνωστή. Ο καλός του φίλος, Λευτέρης Χρυσοφάκης, δεν μπορούσε να αφήσει αυτή την κίνηση να περάσει έτσι, θέλοντας να δείξει στον κόσμο ότι ο διεθνής γκαρντ είναι κάτι περισσότερο από απλώς ένας παίκτης μπάσκετ. Είναι άνθρωπος. Φρόντισε λοιπόν να αποκαλύψει την κίνηση του Μάντζαρη μέσω Facebook.

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Χρυσοφάκης έγραψε: "Ο μεγαλύτερος πλούτος ενός ανθρώπου είναι η ανθρωπιά. Θέλω πολύ να ευχαριστήσω από την δικιά μου μεριά ο οποίος ήμουνα ο ενδιάμεσος. Ο Βαγγέλης ο Μάντζαρης να δώσει ένα σημαντικό ποσό για ένα παιδακι που αυτή την στιγμή παλεύει να μείνει στην ζωή αφού η ρημάδα η λευχαιμία τον χτύπησε, Βάγγο σε ευχαριστώ και εύχομαι τα καλά που κάνεις να τα βρεις μπροστά σου . Γνωρίζω ότι δεν ήθελες να το αναφέρω αλλά η γνώμη μου είναι ότι αυτές οι κινήσεις πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω, για να είναι προτροπή και για τους άλλους. Έτσι μπορουμε να κάνουμε τον κόσμο ομορφότερο".

Δείτε το σχετικό post:

Η μεγαλόκαρδη κίνηση ανθρωπιάς του Μάντζαρη
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ