ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Marca κράζει τον Σπανούλη

Η Marca κράζει τον Σπανούλη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ηλεκτρονική έκδοση της Marca δημιούργησε μια λίστα με έξι παγκόσμιες προσωπικότητες που δεν ξέρουν... να χάνουν, όπως δείχνει η συμπεριφορά τους. Μεταξύ αυτών ο Βασίλης Σπανούλης. Το Sport24.gr "απαντάει" με επιχειρήματα (VIDEOS).

Τι κοινό έχει ο Βασίλης Σπανούλης, με τον Αρσέν Βενγκέρ και τη Σερένα Ουίλιαμς; Πέραν του ότι πρόκειται για προσωπικότητες παγκόσμιου βεληνεκούς, η ηλεκτρονική έκδοση της Marca είπε να τους ταυτίσει για έναν ακόμη λόγο: δεν ξέρουν να χάνουν.

Η ισπανική ιστοσελίδα δημοσίευσε ένα θέμα με τίτλο " έξι αστέρες του παγκόσμιου αθλητισμού που δεν ξέρουν να χάνουν ", συμπεριλαμβάνοντας τους τρεις προαναφερθέντες, όσο και τους Μάρκο Παγδατή, Μέτα Ουόρλντ Πις και τον υπεύθυνο του ποτιστικού του γηπέδου, για να συνοδεύσει το κάθε όνομα με ένα βίντεο, όπου προσπαθεί να πείσει για την επιλογή της.

Για παράδειγμα, χρησιμοποιεί ως παράδειγμα τον τελευταίο γιατί άνοιξε τα ποτιστικά του "Καμπ Νου" μετά το τέλος του ημιτελικού ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ίντερ, προκειμένου να... χαλάσει τους πανηγυρισμούς των παικτών της ιταλικής ομάδας και του Ζοζέ Μουρίνιο. Όσο για τον Βασίλη Σπανούλη; Συμπεριλαμβάνουν το στιγμιότυπο του τσακωμού του με τον Ρούντι Φερνάντεθ και τον Γιόνας Ματσιούλις, στο φινάλε του τελικού του Final Four το 2015 στη Μαδρίτη.

Το κατά πόσο βέβαια στην Ιβηρική μπορούν να ισχυριστούν κάτι τέτοιο από μια και μόνο φάση παραμένει... άγνωστο. Κι αυτό γιατί δύο χρόνια νωρίτερα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού έκανε αυτό που... ξέχασε να κάνει ο Ρούντι Φερνάντεθ στον τελικό της Μαδρίτης. Να χαιρετήσει, δηλαδή, έναν έναν τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα.

Πέραν αυτού, μπορούμε να "διαβάσουμε" τη φάση "ο Σπανούλης δεν ξέρει να χάνει" με έναν ακόμη τρόπο. Τον ουσιαστικό και όχι τον ειρωνικό, που επέλεξε η Marca. Έχετε αμφιβολίες; Ο "V-Span" είναι... σεσημασμένος στην Ευρώπη ως ένας εκ των κορυφαίων clutch players της σύγχρονης εποχής, με το τρίποντο που πέτυχε στο φινάλε του δεύτερου τελικού της Basket League ΣΚΡΑΤΣ στο ΟΑΚΑ να αποτελεί μία ακόμη απόδειξη.

Για τα υπόλοιπα παραδείγματα, δεν έχετε παρά να διαβάσετε το θέμα του Sport24.gr για τα μεγάλα σουτ του αρχηγού του Ολυμπιακού όλα αυτά τα χρόνια.

UPDATE: Το Sport24.gr επικοινώνησε με τη Marca, κάνοντας ερώτηση για το θέμα, με τους ανθρώπους τις ισπανικής ιστοσελίδας να αναφέρουν πως το θέμα έγινε για χιουμοριστικό λόγο και όχι για να θίξει τον Βασίλη Σπανούλη και τα υπόλοιπα μέλη της λίστας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ