ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η κρίσιμη άμυνα του Παπανικολάου σε Τζέιμς και Σίνγκλετον

BASKET LEAGUE / 3ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 3ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε σε VIDEO την κρίσιμη αμυντική προσπάθεια του Κώστα Παπανικολάου λίγο πριν το τέλος του 3ου τελικού με τον Παναθηναϊκό, όταν σταμάτησε διαδοχικά στην ίδια φάση τους Μάικλ Τζέιμς και Κρις Σίνγκλετον.

Ο Ολυμπιακός πήρε μία αγχώδη νίκη με 64-62 επί του Παναθηναϊκού στον 3ο τελικό της Stoiximan.gr Basket League, κάνοντας το 2-1 στην σειρά . Μία νίκη που ήρθε μέσα από την άμυνα.

Για την κρισιμότερη άμυνα του αγώνα υπεύθυνος ήταν ο Κώστας Παπανικολάου. Ο διεθνής φόργουορντ ανέλαβε το μαρκάρισμα του Μάικ Τζέιμς στην - όπως αποδείχθηκε τελικά - προτελευταία επίθεση του Παναθηναϊκού, κλείνοντάς του εξαιρετικά όλους τους διαδρόμους προς το καλάθι, καταφέρνοντας να μείνει μπροστά του και να μην τον αφήσει να σουτάρει.

Τότε ήταν που ο Αμερικανός γκαρντ δεν είχε πλέον άλλη επιλογή, πασάροντας στον Κρις Σίνγκλετον. Ο Παπανικολάου όμως ήταν και εκεί και πιέζοντας τον Αμερικανό τον οδήγησε στην παράβαση των βημάτων, μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ακολούθησαν 1/2 βολές από τον Γιώργο Πρίντεζη και ακολούθως το χαμένο σουτ του Τζέιμς στο φινάλε του αγώνα, με τον Ολυμπιακό να παίρνει τη νίκη. Ήταν ωστόσο αυτή η άμυνα του Παπανικολάου που μνημόνευαν όλοι μετά το παιχνίδι.

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ