ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η καλύτερη εμφάνιση του Τίμα στην EuroLeague

Η καλύτερη εμφάνιση του Τίμα στην EuroLeague

Ο Γιάνις Τίμα έπειτα από μία σεζόν στην Μπασκόνια μετακομίζει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Θυμηθείτε την καλύτερή του εμφάνιση του Λετονού με τα χρώματα των Βάσκων. (VIDEO),

Ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Γιάνις Τίμα συμπλήρωσε το παζλ του ρόστερ του για τη νέα σεζόν και ο 26χρονος Λετονός φόργουορντ την αγωνιστική περίοδο 2018-19 θα κάνει το step up στην καριέρα του.

Ο Γιάνις Τίμα την σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε τα πρώτα του βήματα στην EuroLeague και παρότι τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν, όπως θα περίμενε, με την Μπασκόνια μέτρησε 33 συμμετοχές και είχε μέσο όρο 7, πόντους, 2,4 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ, 0,9 κλεψίματα, 1,2 λάθη και 0,2 ασίστ. Ο Λετονός μάλιστα είχε κάνει το ντεμπούτο απέναντι στον Ολυμπιακό, καθώς στη νίκη (75-64) των "ερυθρολεύκων" επί των Βάσκων στο Ηράκλειο είχε αγωνιστεί για 30:28 (3 πόντοι, 0/1 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 κλεψίματα, 3 λάθη).

Ο 26χρονος φοόργουορντ μάλιστα στην 11η "στροφή" της EuroLeague πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, καθώς υπέγραψε τη νίκη (88-82) της Μπασκόνια επί της Ουνικάχα Μάλαγα.

Ο Γιάνις Τίμα σε 30:50 συμμετοχής σημείωσε 24 πόντους με (4/4 δίποντα, 5/9 τρίποντα, 1/3 βολές), πήρε 2 ριμπάουντ, έδωσε 3 ασίστ, έκανε 1 κλέψιμο, υπέπεσε σε 3 λάθη και συγκέντρωσε 21 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, ενώ στο video που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μία... γεύση από τα κατορθώματά του.

AP Photo/Michel Spingler

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ