ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η φάση για την οποία διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός

BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ / ΜΑΚΛΙΝ(Α) ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) / Η ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ / ΜΑΚΛΙΝ(Α) ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) / Η ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για φάουλ του Κρις Σίνγκλετον στον Τζαμέλ ΜακΛιν στα 3'', ένα σφύριγμα που αν δινόταν θα μπορούσε να στείλει το ντέρμπι στην παράταση. Δείτε τη φάση.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods γύρισε από το -9 στο τελευταίο πεντάλεπτο και πήρε τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό στο -άδειο λόγω τιμωρίας- ΣΕΦ, με τους "ερυθρόλευκους" πάντως να διαμαρτύονται για μία φάση που έγινε λίγο πριν από την εκπνοή.

Συγκεκριμένα, κι ενώ οι "πράσινοι" ήταν στο +3, ο Τζαμέλ ΜακΛιν ευστόχησε σε σουτ από τη ρακέτα, την ώρα που του γίνεται φάουλ από τον Κρις Σίνγκλετον. Οι διαιτητές δεν σφύριξαν την παράβαση, με το συγκεκριμένο σημείο να αποτελεί σημείο τριβής ανάμεσα στους γηπεδούχους και τους "γκρίζους", αφού αν δινόταν η παράβαση, το παιχνίδι θα μπορούσε να πάει στην παράταση.

Δείτε την επίμαχη φάση στα 3'' για το τέλος:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ