ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η εβδομάδα του "πρέπει" για τον Χάκετ

Η εβδομάδα του "πρέπει" για τον Χάκετ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εβδομάδα που έρχεται είναι απαιτητική για τον Ολυμπιακό, καθώς έχει δύο σημαντικές εκτός έδρας αναμετρήσεις κόντρα σε Άρη και Χίμκι. Ο Ιταλός με μήνυμα του τόνισε το "πρέπει" που έχουν οι Πειραιώτες σε αυτά τα παιχνίδια.

Με μήνυμα του στο προσωπικό του προφίλ στο instagram, ο Ντάνιελ Χάκετ αναφέρθηκε στην σημαντική εβδομάδα που έρχεται για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους να δώσουν δύο σημαντικά εκτός έδρας παιχνίδια. Αρχικά για το πρωτάθλημα, καθώς την Δευτέρα (28/3, 19:00) θα αντιμετωπίσουν τον Άρη στην Θεσσαλονίκη, την τρίτη καλύτερη ομάδα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν πάση-θυσία την νίκη, στην προσπάθεια τους να τερματίσουν πρώτοι στην βαθμολογία, κατακτώντας το πλεονέκτημα έδρας έως και το τέλος των playoffs.

Ακολούθως, ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Μόσχα, καθώς την Πέμπτη (31/3) θα αντιμετωπίσει την Χίμκι, για την προτελευταία αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague. Στόχος των "ερυθρολεύκων" να κάνουν το "δύο στα δύο" στον όμιλο τους ώστε να εξασφαλίσουν την πρόκριση στην επόμενη και αρχή θέλουν να κάνουν με το "διπλό" στην Ρωσία, ενώ ακολούθως (την ερχόμενη βδομάδα) θα φιλοξενήσουν την ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ.

Ο Ντάνιελ Χάκετ έγραψε το εξής στο instagram: "Έχουμε μπροστά μας μία ακόμη μεγάλη βδομάδα. Υπάρχει το "πρέπει", συνεχίζουμε να παλεύουμε'.

Another big week ahead of us. It's a must to #keeppushing

A photo posted by @lorenzo23daniele on

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ