ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η εποχή του Σλούκα στον Ολυμπιακό

Η εποχή του Σλούκα στον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Σλούκας άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Ολυμπιακός και τώρα θέλει να κάνει το επόμενο βήμα. Τo Sport24.gr παρουσιάζει τα έργα και τις ημέρες του διεθνούς γκαρντ στο Λιμάνι, αλλά και αναλυτικά το χρονικό των διαπραγματεύσεων που οδήγησαν στο "διαζύγιο" και την αγκαλιά του Ομπράντοβιτς.

Ο Κώστας Σλούκας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στον Μαντουλίδη, που παρέμενε τότε μια ισχυρή δύναμη στις νεαρές ηλικίες. Από μικρή ηλικία ήταν μέλος των Εθνικών ομάδων, έχοντας συνδέσει το όνομα του με το ασημένιο μετάλλιο του 2007 (όταν η Ελλάδα με τον Κώστα Κουφό στη σύνθεση της, έχασε στον τελικό από τη Σερβία) και τις επιτυχίες των 90άρηδων στην Αμαλιάδα (χρυσό μετάλλιο το 2008) και στη Ρόδο (χρυσό μετάλλιο τρο 2009). Συνέθεσε μια αχτύπητη ομάδα μαζί με τους μετέπειτα συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό Βαγγέλη Μάντζαρη και Κώστα Παπανικολάου, αλλά και τους Νίκο Παππά, Βλάντο Γιάνκοβιτς, Λεωνίδα Κασελάκη και Ζήση Σαρικόπουλο.

Η εποχή του Σλούκα στον Ολυμπιακό

Το 2008 πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, αν και οι φήμες της εποχής έλεγαν ότι και ο Παναθηναϊκός είχε κινηθεί για να τον αποκτήσει. Έπαιξε ρόλο, όμως, η συνεργασία που είχε αναπτύξει η ομάδα του Πειραιά με τον Μαντουλίδη, χάρις στην οποία "έδεσαν" στο λιμάνι παίκτες όπως ο Δημήτρης Κατσίβελης κι ο Ανδρέας Χριστοδούλου. Αρχικά συμμετείχε στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού, έχοντας ελάχιστες συμμετοχές: έπαιξε οκτώ παιχνίδια στην κανονική περίοδο με αποκορύφωμα τους 9 πόντους που πέτυχε απέναντι στο Αιγάλεω. Παράλληλα ενίσχυσε την εφηβική ομάδα των "ερυθρολεύκων" που έφτασε στον τελικό της ΕΣΚΑΝΑ, έχοντας στο πλευρό του τον Καραθανάση, αλλά και τον Χρήστο Σαλούστρο που πέρσι έπαιξε στον ΠΑΟΚ.

Την επόμενη σεζόν είχε και πάλι ένα βοηθητικό ρόλο στην ομάδα. Έκανε ορισμένα καλάθια παιχνίδι, όπως οι 15 πόντοι και οι 3 ασίστ που σημείωσε στην πρεμιέρα απέναντι στην Καβάλα, ή οι 12 κόντρα στον Ηλυσιακό. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης του έδινε χρόνο συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα, χωρίς όμως να μπορέσει στα 19 του χρόνια να κερδίσει μια σταθερή θέση σε ένα ρόστερ γεμάτο αστέρια, όπως ο Μίλος Τεόντοσιτς και ο Θοδωρής Παπαλουκάς. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στην Ευρωλίγκα μέτρησε μια και μόνο συμμετοχή. Για αυτό και το ερχόμενο καλοκαίρι κρίθηκε πιο σκόπιμο να δοθεί δανεικός για να πάρει περισσότερο χρόνο, την ώρα που ο Ολυμπιακός συνέχιζε να κοιτάει τους καλύτερους νεαρούς Έλληνες παίκτες, όπως ο Κώστας Παπανικολάου.

Η εποχή του Σλούκα στον Ολυμπιακό

Το καλοκαίρι του 2010 ο Σλούκας μετακόμισε στον Άρη, όπου πήρε χρόνο και ευκαιρίες. Στους "κίτρινους" είχε 23 λεπτά στο παρκέ, καθώς ακόμη 7.3 πόντους και 2.9 ασίστ. Εκείνη τη χρονιά ουσιαστικά έδειξε δείγματα του ταλέντου του, ειδικά σε ότι αφορά τη διαχείριση δύσκολων καταστάσεων. Η χρονιά μπορεί να ήταν δύσκολη για τους "κίτρινους", ωστόσο, ο Σλούκας κατάφερε να διακριθεί σε μια ομάδα γεμάτη από βετεράνους. Ήταν η επιβεβαίωση πως πρόκειται για έναν παίκτη με "ατσάλινα νεύρα", που μπορεί να δημιουργεί, να σκοράρει και να εκμεταλλεύεται τη γραμμή των βολών (3 κερδισμένα φάουλ και 85% στις βολές).

Οι εμφανίσεις του του χάρισαν παράλληλα και μια θέση στην επιλογή της Εθνικής Ανδρών. Ο Ηλίας Ζούρος του εμπιστεύτηκε μια θέση στην τελική 12άδα της Εθνικής, με τον Σλούκα να ταξιδεύει στη Λιθουανία για το Ευρωμπάσκετ. Ήταν το καλοκαίρι που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρατάχθηκε με πολλές απουσίες, μια εκ των οποίων αυτή του Βασίλη Σπανούλη. Έκτοτε αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της "επίσημης αγαπημένης" έχοντας συμμετοχή στο Προλυμπιακό του 2012, στο Ευρωμπάσκετ του 2013 και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014. Είχε τον ενεργότερο ρόλο στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, όπου έκανε και τα καλύτερα παιχνίδια στην καριέρα του με την γαλονόλευκη (10 πόντοι με Σουηδία και 14 με Τουρκία). Ο Αντρέα Τρινκιέρι πίστευε πολύ στις ικανότητες του και μάλιστα λέγεται ότι μόλις ξεκινούσε τον σχεδιασμό της ομάδας είχε καταλήξει σε δύο παίκτες: στον Σπανούλη και στον αντι-Σπανούλη, δηλαδή τον Σλούκα.

Η εποχή του Σλούκα στον Ολυμπιακό

Η "κόντρα" με Ντούντα και η καθιέρωση

Στον Ολυμπιακό επέστρεψε - πιο "ψημένος" - το 2011. Είχε προηγηθεί η κακή χρονιά με τον αποκλεισμό από τη Σιένα, αυτή που ο Ντούσαν Ίβκοβιτς την είχε χαρακτηρίσει την πιο "δύσκολη της καριέρας του". Μόνο που εκείνη την εποχή ο Σέρβος προπονητής δεν υπολόγιζε τον αριστερόχειρα γκαρντ. Για αυτό κι είχε εξηγήσει στη διοίκηση ότι θα προτιμούσε να τον έδινε δανεικό για δεύτερη χρονιά. Η διοίκηση, ωστόσο, άσκησε βέτο. Παρόλα αυτά ο "Ντούντα" δεν του έδινε ευκαιρίες, έχοντας από την άλλη ξεχωρίσει τον Δημήτρη Κατσίβελη, ο οποίος για παράδειγμα είχε ξεκινήσει βασικός στην πρεμιέρα της Euroleague απέναντι στο Μπιλμπάο.

Ο Σλούκας έπαιζε από λίγο ως ελάχιστα. Είχε περισσότερο χρόνο στα εύκολα εντός έδρας ματς, στα οποία το προπονητικό τιμ προσπαθούσε να "φρεσκάρει" τον Σπανούλη και λιγότερο στα ευρωπαϊκά ματς. Ενδεικτικά είχε συμμετοχή μόνο στα τρία τελευταία ματς της πρώτης φάσης (3 λεπτά με τη Λαμποράλ, 15 με τη Καντού και 18 με τη Νανσί). Παρόλα αυτά φρόντιζε να κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις, ακόμη κι αν ο Ίβκοβιτς τον κρατούσε στον πάγκο για 35 λεπτά και τον έριχνε στη μάχη στα τελευταία 5. Κάποιοι πίστευαν ότι το έκανε για να τον εκθέσει. Άλλοι γιατί εμπιστευόταν την ικανότητα του στα δύσκολα. Μια τέτοια στιγμή ήταν το παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ, το οποίο έστειλε ο ίδιος στην παράταση με τρίποντο από το κέντρο. Απέναντι στους Τούρκους, μάλιστα, έκανε τις καλύτερες του εμφανίσεις: 10 πόντοι απέναντι στη Γαλατά και 15 κόντρα στην Εφές.

Όσο κυλούσε η χρονιά, ωστόσο, ο χρόνος του και η εμπιστοσύνη του Ίβκοβιτς αυξανόταν, καθώς άρπαζε από τα μαλλιά κάθε ευκαιρία. Είχε 11 πόντους στο τρίτο ματς απέναντι στη Σιένα και άλλους 7 στο τέταρτο στο οποίο σφραγίστηκε η πρόκριση στο φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Ο Κώστας Σλούκας έπαιξε καθοριστικό ρόλο με 6 πόντους και 2 ασίστ στην ανατροπή επί της ΤΣΣΚΑ, με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να δηλώνει (στη SuperBasketball) μετά τον τελικό ότι "είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε με τον Σλούκα και τον Μάντζαρη", εννοώντας τους δύο παίκτες που δεν ήθελε ο Ίβκοβιτς στην ομάδα και κράτησε η διοίκηση με πολλές προσπάθειες.

Η εποχή του Σλούκα στον Ολυμπιακό

Το επόμενο καλοκαίρι, αυτό του 2012, ο Κώστας Σλούκας και η διοίκηση του Ολυμπιακού χρειάστηκαν λίγα λεπτά για να δώσουν τα χέρια και να υπογράψουν νέο 3ετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές. Παράλληλα με τον ερχομό του Γιώργου Μπαρτζώκα ο ρόλος του έγινε πιο ενεργός. Ειδικά μετά τα μέσα της χρονιάς ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον χρησιμοποίησε περισσότερο στο "1" αντί του τραυματία Βαγγέλη Μάντζαρη. Ήταν η εποχή που μοιραζόταν τις θέσεις των γκαρντ με τον Σπανούλη και τον Λο, έχοντας έναν σημαντικό αμυντικό ρόλο ως ο δεύτερος "stop defender" των "ερυθρολεύκων". Η χρονιά συνοδεύτηκε με το back-to-back ευρωπαϊκό και τον Σλούκα να καθιερώνεται στην ελίτ της Ευρώπης.

Την σεζόν 203-14 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο παίζοντας 19 λεπτά (ατομικό ρεκόρ) και βελτιώνοντας τα νούμερα του στην Ευρωλίγκα (6.5 πόντοι, 2.9 ασίστ και 7 στο ranking). Παράλληλα στο ελληνικό πρωτάθλημα είχε 8 πόντους (44% στο τρίποντο, 90% στις βολές) και 2.5 ασίστ σε 21 λεπτά συμμετοχής. Την ίδια ανοδική πορεία συνέχισε και την περσινή χρονιά σε ότι αφορά την στατιστική του, κάνοντας μια πολύ μεστή χρονιά. Παρά το γεγονός ότι περιορίστηκε ως αλλαγή του Σπανούλη, παίζοντας δηλαδή λιγότερο στο "1", είχε πολύ καλά νούμερα: 6.7 πόντους και 3.1 ασίστ σε 18 λεπτά συμμετοχής.

Ήταν πολλά τα ματς, όμως, που ένιωθε αδικημένος για το χρόνο του. Δεν είναι τυχαίο ότι έκανε το καλύτερο του παιχνίδι στη Μόσχα, σε ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός έπαιξε χωρίς τον Σπανούλη. Ήταν μια γνώριμη κατάσταση για τον αριστερόχειρα γκαρντ, που δεν το έβαλε κάτω, αλλά αντίθετα παρουσιάστηκε 100% έτοιμος για τα κρίσιμα. Έκανε εξαιρετικά παιχνίδια στο φάιναλ-φορ της Μαδρίτης (10 πόντοι, 2 ασίστ στον ημιτελικό και 10 πόντοι και 2 ασίστ στον τελικό), αλλά και μια εκπληκτική εμφάνιση στον πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό. Μπήκε στο παρκέ με τη διαφορά στους 18 πόντους και οδήγησε τον Ολυμπιακό στην ανατροπή με 16 πόντους, 3 ασίστ και 7 κερδισμένα φάουλ σε 23 λεπτά συμμετοχής.

Το χρονικό των διαπραγματεύσεων

Οι επαφές μες στη χρονιά: Πέρσι τον Αύγουστο έγινε η πρώτη επαφή για αναπροσαρμογή συμβολαίου, με τον παίκτη να ζητάει τριετές συμβόλαιο (με απολαβές 600, 700 και 800 χιλιάδες ευρώ). Τον Μάρτιο οι δύο πλευρές κάθισαν πάλι στα τραπέζι. Η πλευρά του παίκτη ζήτησε 1.5 εκατομμύριο ευρώ για δύο χρόνια, αλλά οι Πειραιώτες έδιναν 1.3 και η συμφωνία δεν επιτεύχθηκε. Η πλευρά του Ολυμπιακού υποστηρίζει ότι μετά το φάιναλ-φορ υπήρξε νέα προσέγγιση. Ο Σλούκας μίλησε με τον κόουτς Σφαιρόπουλο για το ρόλο του στις ομάδες περισσότερες από δύο ώρες, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Σκηνδήλιας να επικοινωνήσει με τον εκπρόσωπο του παίκτη για να "τελειώσει" το ζήτημα. Μόνο που τότε ήταν η σειρά του Σλούκα να ζητήσει παράταση και να ανανεώσει τις συζητήσεις για το καλοκαίρι, καθώς ακολουθούσαν και οι τελικοί.

Η εποχή του Σλούκα στον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με ορισμένους η απόφαση του για να αναζητήσει άλλο σταθμό στην καριέρα του "σφραγίστηκε" στους τελικούς, καθώς μετά τον πολύ καλό πρώτο του τελικό, έπαιξε 11 λεπτά στον δεύτερο και 12 λεπτά στον τρίτο τελικό. Ήταν ένας ρόλος που δεν ήθελε να έχει και στη συνέχεια της καριέρας του, για αυτό και από την πρώτη στιγμή των διαπραγματεύσεων ζήτησε από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να του εξηγήσει το ρόλο του. Η συνάντηση έγινε στο τέλος της προηγούμενης βδομάδας, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να του εξηγεί ότι θα αποχωρήσει ο Λαφαγιέτ και ότι ο παίκτης που θα αποκτηθεί από την ξένη αγορά θα παίζει ακόμη λιγότερο. Ο 25χρονος γκαρντ, όμως, δεν πήρε όπως φαίνεται τις απαντήσεις που ήθελε.

Σ' αυτά τα πλαίσια έγινε γνωστή κι η πρόθεση του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Ντι Τζέι Στρόμπερι , ενός αμυντικογενούς παίκτη που αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις των γκαρντ. Σημειωτέον μετά τη συνάντηση του ίδιου με τον προπονητή και του εκπροσώπου του με τη διοίκηση.

Το ενδιαφέρον της Φενέρ και η "πράσινη" πρόταση: Στο μεσοδιάστημα δύο ομάδες είχαν εκφράσει εμπράκτως το ενδιαφέρον τους. Η πρώτη ήταν ο Παναθηναϊκός, που φρόντισε την επομένη του τρίτου τελικού να δημοσιοποιήσει την πρόταση που κατέθεσε στον παίκτη: 1.6 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια. Ο παίκτης πήρε θέση, όμως, άμεσα μιλώντας σε αθλητικό ραδιόφωνο, θεωρώντας άσχημο τον τρόπο που έγινε γνωστή η προσφορά των "πρασίνων". Θα έλεγε κανείς ότι σε εκείνο το σημείο τράβηξε μια γραμμή και διαχώρισε τη θέση του από τις σειρήνες του "αιώνιου" αντιπάλου. Μάλιστα κράτησε την ίδια στάση όταν ο Παναθηναϊκός επέστρεψε ακόμη πιο δυναμικά δίνοντας 4 εκατομμύρια ευρώ για τέσσερα χρόνια!

Πέρα από την ιδιαιτερότητα της αιώνιας κόντρας των δύο ομάδων, υπάρχει και άλλη μια παράμετρος. Ένας παίκτης που ξεκαθάριζε ότι ο ρόλος είναι το Νο1 κριτήριο για την επιλογή του, δεν θα μπορούσε να καθίσει στο τραπέζι με μια ομάδα χωρίς προπονητή.

Η ομάδα που τον είχε πλησιάσει στο μεσοδιάστημα ήταν η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωση του, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχουν πολλοί Ευρωπαίοι γκαρντ με την ποιότητα του Σλούκα. Οι Τούρκοι κατέθεσαν μια εξαιρετική προσφορά που ξεπερνούσε τα 2 εκατομμύρια για δύο χρόνια, την οποία η πλευρά του παίκτη ξεχώρισε αμέσως.

Η εποχή του Σλούκα στον Ολυμπιακό

Η συνάντηση της Δευτέρας: Ήταν η σειρά του Ολυμπιακού. Το απόγευμα της Δευτέρας οι αδερφοί Αγγελόπουλοι συναντήθηκαν με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Παναγιώτη Καπάζολγλου, αλλά αποδείχτηκε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό: η αρχική πρόταση των Πειραιωτών ανερχόταν στα 650.000 ευρώ, δηλαδή στα 2 εκατομμύρια για τρία χρόνια. Έκαναν δηλαδή διπλασιασμό των απολαβών του. Πέρα από αυτό η πλευρά του παίκτη ξεκαθάριζε πως προτιμούσε συμβόλαιο διετούς διάρκειας, για να έχει τη δυνατότητα το 2017 -στα 27 του δηλαδή- να διαπραγματευτεί στην καλύτερη του μπασκετική ηλικία ένα νέο συμβόλαιο.

Η απάντηση του εκπροσώπου του παίκτη ήταν "ήρθα για να ακούσω" και ζήτησε χρόνο για να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και να μιλήσει με τον 25χρονο γκαρντ. Ο Ολυμπιακός έψαξε το πρωί της Τρίτης να βρει τόσο τον Σλούκα, όσο και τον Καπάζογλου, χωρίς να τα καταφέρουν.

Η επαφή με τον "Ζοτς": Οι διαπραγματεύσεις έπεσαν στο κενό κι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ζήτησαν να συναντήσουν τον παίκτη την Τρίτη, καθώς την Τετάρτη ο ένας από τους δύο (ο Γιώργος) θα αναχωρούσε για το εξωτερικό. Η πλευρά του παίκτη ενημέρωσε ότι αυτό δεν γινόταν, για προσωπικούς λόγους του ίδιου του 25χρονου γκαρντ. Ενδιάμεσα γίνεται γνωστό μέσω πληροφοριών του Sport24.gr (που αποκάλυψε το θέμα) ότι πραγματοποιείται συνάντηση μεταξύ του Σλούκα και του Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε ξενοδοχείο της Αθήνας. Σ' αυτό το ραντεβού ο "Ζοτς" αναλύει με λεπτομέρειες το πλάνο για την επόμενη σεζόν και το ρόλο που θα έχει σε συνδυασμό με τους άλλους παίκτες, όπως για παράδειγμα με τον Μπόμπι Ντίξον.

Ο Κώστας Σλούκας μένει ικανοποιημένος και η πλάστιγγα έγειρε συντριπτικά προς τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Άρχισε να γίνεται λόγος για συμφωνία. Για αυτό και οι φήμες αναφέρουν ότι η ΤΣΣΚΑ πλησίασε στο ίδιο διάστημα τον παίκτη, αλλά δεν προχώρησε σε επίσημη πρόταση, καθώς βρήκε την πόρτα κλειστή. Το δίλημμα ήταν Ολυμπιακός ή Φενέρ. Και αυτό που εκκρεμούσε ήταν η συνάντηση με τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Την ίδια ώρα οι Πειραιώτες έδειχναν ενοχλημένοι από τα δημοσιεύματα, αλλά και από το γεγονός ότι άνθρωπος κοντά στην ομάδα είδε τον Σλούκα στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" το μεσημέρι της Τρίτης. Το απόγευμα η πλευρά του παίκτη ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να βρεθεί στην Αθήνα και την Τετάρτη ορίστηκε το ραντεβού για την Παρασκευή, διότι ο παίκτης εξήγησε ότι θέλει λίγο χρόνο να σκεφτεί και να συζητήσει με την οικογένεια και το περιβάλλον του.

Η εποχή του Σλούκα στον Ολυμπιακό

Η τελευταία πράξη του δράματος: Η συνάντηση ορίστηκε για την Πέμπτη. Οι περισσότεροι θεωρούσαν το θέμα "τελειωμένο", ωστόσο, η πρόθεση του Ολυμπιακού να ανεβάσει την προσφορά, ίσως να έφερνε τα πάνω-κάτω . Εξέλιξη που ενδεχομένως να συνδέεται με το επικοινωνιακό κομμάτι, καθώς υπάρχουν και εκείνοι που έλεγαν ότι ο παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει με τους Τούρκους. Εξάλλου, ο Σλούκας το ξεκαθάρισε λέγοντας στη συνάντηση: "δεν ήρθα να διαπραγματευτώ, ήρθα για να σας αποχαιρετήσω". Οι Αγγελόπουλοι έδειξαν εμπράκτως την επιθυμία να τον κρατήσουν και για αυτό ανέβασαν την προσφορά τους κατά 35%, αγγίζοντας τα 2.6 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια. "Σ' αφήνουμε να το σκεφτείς" του είπε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και οι συζητήσεις στα γραφεία των ιδιοκτητών της ΚΑΕ στην πλατεία Κλαυθμώνος κράτησαν περίπου τέσσερις ώρες, αλλά έπεσαν στο κενό.

Ο ίδιος ο παίκτης επέμεινε ότι στη Φενέρ θα παίζει περισσότερο και ότι θέλει να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Η γνώμη του δεν άλλαξε παρά τα επιχειρήματα των "ερυθρολεύκων" και τις δεσμεύσεις του κόουτς Σφαιρόπουλου ότι του χρόνου θα αγωνιζόταν περισσότερο στο "1". "Η πρόταση σας είναι εξωπραγματική, σας ευχαριστώ, αλλά δεν έχω πεισθεί για το ρόλο μου" ήταν η τελευταία κουβέντα του παίκτη.

Φεύγοντας ο Κώστας Σλούκας είπε στους δημοσιογράφους "δεν θα μείνω" , εξηγώντας ότι "δεν είναι μόνο τα λεφτά". Κάτι που επιβεβαιώνεται από τις εξελίξεις. Αν ήταν μόνο οικονομικό το ζήτημα, ίσως να είχε γίνει η ανατροπή των δεδομένων. Ωστόσο αποδείχτηκε ότι η επιθυμία του 25χρονου γκαρντ ήταν να μετρήσει τις δυνάμεις του. Να δει αν μπορεί να κάνει ένα βήμα μπροστά, εξαργυρώνοντας τα εφόδια που κέρδισε στον Ολυμπιακό. Δεν ήταν μόνο τα δύο ευρωπαϊκά, τα δύο πρωταθλήματα και το ένα κύπελλο. Ήταν η ευκαιρία να δείξει την αξία του, να σκαρφαλώσει στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ, να βοηθήσει την ομάδα και να βοηθηθεί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ