ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η "δεύτερη πράξη" στο επεισόδιο Σπανούλη - Σίνγκλετον

Η "δεύτερη πράξη" στο επεισόδιο Σπανούλη - Σίνγκλετον

Η κόντρα μεταξύ των Βασίλη Σπανούλη και Κρις Σίνγκλετον είχε και... sequel. Όχι όμως εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά στη φισούνα του ΟΑΚΑ.

Το τέταρτο ντέρμπι "αιωνίων" περιείχε περισσότερη ένταση από κάθε άλλο, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης οι Βασίλης Σπανούλης διαπληκτίστηκε με τον Κρις Σίνγκλετον στη φισούνα του ΟΑΚΑ, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να τα βάζει με τον Αμερικανό σέντερ, κατηγορώντας τον ότι τον έβρισε.

Ο "Kill Bill" δεν ήταν πάντως μόνος του στο επεισόδιο. Ο Κώστας Παπανικολάου και ο Ιωάννης Παπαπέτρου έσπευσαν να υπερασπιστούν τον συμπαίκτη τους, με τον τελευταίο να λέει " δείξε λίγο σεβασμό" απευθυνόμενος στον Σίνγκλετον. Ο Αμερικανός απάντησε " σεβασμό σε ποιον;", για να του απαντήσει ο Παπανικολάου: " είσαι ανύπαρκτος".

Αυτή βέβαια ήταν απλά η συνέχεια της κόντρας που υπήρξε νωρίτερα και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ο Σίνγκλετον με τον Σπανούλη ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο και αντάλλαξαν κάποια λόγια και μέσα στο παρκέ. Συγκεκριμένα την ώρα που εκτελούσε ελεύθερες βολές ο Μάικ Τζέιμς, πριν επέμβει ο Κέι Σι Ρίβερς.

Photo credits: eurokinissi.gr

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ