ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η αποθέωση στον Σπανούλη

Η αποθέωση στον Σπανούλη
INTIME SPORTS

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη στο παιχνίδι με τη Λαμποράλ Κούτσα. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο που δημοσίευσαν οι "ερυθρόλευκοι". (video)

Η εμφάνιση του Βασίλη Σπανούλη στον αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα ήταν τέτοια που αποδείχθηκε καταλυτική για να έρθει η νίκη (76-64). Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πήρε την ομάδα στις πλάτες του, σκόραρε κατά ριπάς (27 πόντοι με 6/9 δίποντα, 4/8 τρίποντα και 3/4 βολές), μοίρασε 6 ασίστ και έκανε 2 κλεψίματα, οδηγώντας την στην επικράτηση.

Το επίσημο κανάλι των Πειραιωτών δημοσίευσε στο κανάλι της ομάδας στιγμές από την παρακάμερα της αναμέτρησης με την Λαμποράλ Κούτσα, δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο να δει στιγμές που δεν κατέγραψε ο φακός.

Γι αυτό το λόγο γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους των "ερυθρολεύκων" που βρέθηκαν στο ΣΕΦ, το βράδυ της Παρασκευής προκειμένου για τον αγώνα με τους Βάσκους. Το όνομά του ακούστηκε πολλές φορές από τα χείλη των φίλων του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν δίστασαν μάλιστα να σηκωθούν κατά την απόσυρσή του (λίγο πριν το τέλος) και να τον χειροκροτήσουν, αποθεώνοντάς τον.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ