ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η απόλυτη σιωπή του Σφαιρόπουλου στο τάιμ-άουτ

Η απόλυτη σιωπή του Σφαιρόπουλου στο τάιμ-άουτ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, όντας απογοητευμένος από την εικόνα των παικτών του κόντρα στον Κολοσσό, στο τελευταίο τάιμ-άουτ του ημιχρόνου δεν είπε ούτε κουβέντα στους παίκτες του, αφήνοντας κάτω το πινακάκι του.

Σε μια απίθανη και όχι συνηθισμένη αντίδραση προχώρησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο τελευταίο τάιμ-άουτ του πρώτου ημιχρόνου στο ΣΕΦ, στην αναμέτρηση Ολυμπιακός - Κολοσσός.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, όντας απογοητευμένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, έχοντας παράπονα από τους παίκτες του, καθώς οι αθλητές μαζεύτηκαν γύρω του στο τάιμ-άουτ, εκείνος δεν τους είπε ούτε κουβέντα! Στον πάγκο των "ερυθρολεύκων" επικράτησε η απόλυτη σιωπή, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μην βγάζει ούτε λέξη από το στόμα του.

Με τον τρόπο του, δίχως φωνές, δίχως παρατηρήσεις, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα στους παίκτες του. Στο τέλος του τάιμ-άουτ, μάλιστα, άφησε απλά κάτω το πινακάκι του, δείχνοντας τους πως δεν έχει πει κάτι άλλο, περιμένοντας από εκείνους να δείξουν αντίδραση με πράξεις μέσα στο παρκέ.

Μία ασυνήθιστη εικόνα, με το πρώτο ημίχρονο να βρίσκει τον Κολοσσό Ρόδου να προηγείται με σκορ 40-46 στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού. Και οι 46 πόντοι παθητικό σε 20 λεπτά είναι κάτι που σίγουρα δεν αρέσει στον Γιάννη Σφαιρόπουλο, βλέποντας τους παίκτες του να μην βγάζουν την απαιτούμενη ενέργεια στα ανασταλτικά τους καθήκοντα, κάνοντας και λάθη από έλλειψη συγκέντρωσης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ