ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Άνκαρα αποφασίζει για Έλεγκαρ και Ολυμπιακό

Η Άνκαρα αποφασίζει για Έλεγκαρ και Ολυμπιακό

Στην Τουρκία ανέφεραν πως η διοίκηση της Άνκαρα αρνήθηκε την πρώτη πρόταση του Ολυμπιακού, αλλά τονίζουν πως εντός της ημέρας θα αποφασίσουν για το αν θα δεχτούν την νέα προσφορά των Πειραιωτών για την απόκτηση του Αμερικανού σέντερ, Φρανκ Έλεγκαρ.

Η διορία που έχει ο Ολυμπιακός ώστε να δηλώσει παίκτη στην Euroleague εκπνέει τις επόμενες ώρες και συγκεκριμένα το απόγευμα της Τετάρτης (24/2). Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο υπάρχει αγωνία για το αν η ομάδα θα πραγματοποιήσει νέα μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση ενός αθλητικού σέντερ (θέση στην οποία αγωνιστικά "διψάει") ή αν θα συνεχίσει για το υπόλοιπο της σεζόν ως έχει.

Σύμφωνα με με την τουρκική ιστοσελίδα trendbasket.net , η οποία έγραψε μηνύματα και στο twitter, ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση στην Άνκαρα για την απόκτηση του 29χρονου (3/12/1986) Αμερικανού (με καταγωγή από τους Παρθένους Νήσους) αθλητικού σέντερ, Φρανκ Έλεγκαρ (2.08 ύψος), ο οποίος στο παρελθόν φόρεσε τόσο την φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο (2015), όσο και του Αμαρουσίου (2011-2012), ενώ για μία διετία (2013-2015) έπαιξε στην VTB-League με την φανέλα της Κάλεβ (Εσθονία).

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Άνκαρα, αρχικά, αρνήθηκε την πρώτη πρόταση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Φρανκ Έλεγκαρ. Οι Πειραιώτες, όμως, επιμένουν για την απόκτηση του Αμερικανού σέντερ, επέστρεψαν με νέα πρόταση και ο τουρκικός σύλλογος θα κάνει σύσκεψη για το αν θα αποδεχτεί, τελικά, την προσφορά των "ερυθρολεύκων" για τον παίκτη τους. Όπως αναφέρουν οι "γείτονες" εντός της ημέρας (23/2), ο τουρκικός σύλλογος θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

*Στην φωτογραφία ο Έλεγκαρ κόντρα στον Ντόρσεϊ (Μαρούσι - Ολυμπιακός)

Η Άνκαρα αποφασίζει για Έλεγκαρ και Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έλεγκαρ έχει τα στοιχεία που ταιριάζουν στα "θέλω" του Σφαιρόπουλου

Όσον αφορά το αγωνιστικό στυλ του Φρανκ Έλεγκαρ, είναι ένας παίκτης που συγκεντρώνει στοιχεία τα οποία ταιριάζουν στα "θέλω" του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Διαθέτει αθλητικά προσόντα, βγάζει ενέργεια στο παιχνίδι του, έχει γρήγορα πόδια, διαθέτει ικανότητα στο παιχνίδι πάνω από την στεφάνη, έχει έφεση στα ριμπάουντ, είναι αξιόλογος αμυντικός και φυσικά διαθέτει εμπειρία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Σε βίντεο ο Φρανκ Έλεγκαρ εν δράσει:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ