ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γράφει ιστορία ο Σπανούλης

Γράφει ιστορία ο Σπανούλης
EUROKINISSI

Ο Σπανούλης συνεχίζει να γράφει ιστορία και στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Λαύριο (18:15, LIVE Blog από το Sport24.gr) έχει την ευκαιρία να γίνει ο πρώτος σκόρερ της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Λαύριο (18:15, LIVE Blog από το Sport24.gr) και η αναμέτρηση είναι πολύ πιθανό να έχει ιστορικό χαρακτήρα για τον Βασίλη Σπανούλη αλλά και για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο χρόνος για να γίνει ο V-Span ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος κυλάει αντίστροφα και στο ματς Λαύριο - Ολυμπιακός ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία.

Ο V-Span στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ σημείωσε 21 πόντους, έφτασε στους 5.182 συνολικά στο πρωτάθλημα και πέρασε στην δεύτερη θέση της σχετικής λίστας αφήνοντας πίσω του τον Άγγελο Κορωνιό (5.170).

Ο Kill Bill, όμως, είναι πολύ κοντά στο να βρεθεί στην κορυφή της λίστας των σκόρερ, καθώς μπροστά του είναι μόνο ο Νίκος Χατζής. Ο Νίκος Χατζής στην Α1 έχει σημειώσει 5.200 πόντους με τα χρώματα της ΑΕΚ του Ολυμπιακού, του Πανιωνίου και του Ηλυσιακού, αλλά εδώ και καιρό νιώθει την... ανάσα του Βασίλη Σπανούλη.

Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" χρειάζεται 18 πόντους για να ισοφαρίσει τον Νίκο Χατζή και 19 για να τον ξεπεράσει και να βρεθεί στην πρώτη θέση των σκόρερ. Κάτι που είναι πιθανό να συμβεί στην εκτός έδρα αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Λαύριο...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ