ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γουίλτζερ: "Έστειλα φωτογραφία στον πατέρα μου το λάβαρο του Γκάλη"

Γουίλτζερ: "Έστειλα φωτογραφία στον πατέρα μου το λάβαρο του Γκάλη"

Ο Κάιλ Γουίλτζερ είδε από κοντά το Αλεξάνδρειο, το γήπεδο που αγωνίστηκε ο πατέρας του, στον οποίο και έστειλε φωτογραφία το λάβαρο με την φανέλα του Νίκου Γκάλη, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες.

Ο πατέρας του νέου παίκτη του Ολυμπιακού, Κάιλ Γουίλτζερ, ονόματι Γκρεγκ Γουίλτζερ, υπήρξε αθλητής της ομάδας του Άρη από το 1987 έως και το 1989, κατακτώντας τίτλους και συμμετέχοντας και σε Final Four με τους "κιτρινόμαυρους". Παράλληλα, ήταν και συμπαίκτης με τον Νίκο Γκάλη, του οποίου η φανέλα έγινε λάβαρο στο Αλεξάνδρειο. Ο Καναδός φόργουορντ αποθανάτισε το γεγονός σε φωτογραφία και την έστειλε στον πατέρα του, όπως δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής: “Ο πατέρας μου μού είχε πει πως οι οπαδοί είναι τρελή, η ατμόσφαιρα θα είναι καταπληκτική σε όλο το παιχνίδι. Είναι πολύ όμορφο πως βρίσκομαι εδώ και μπορώ να βλέπω το παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο. Είμαι έκπληκτος που τόσος κόσμος θυμάται τον πατέρα μου, έχουν περάσει 30 χρόνια. Αυτό σημαίνει πως είχαν μία πραγματικά καλή ομάδα.”

Για την επικοινωνία που είχε με τον πατέρα του: “Του έστειλα μία φωτογραφία με το λάβαρο του Νίκου Γκάλη. Έπαιξαν μαζί, ήταν φοβερός και έπρεπε να το κάνω. Του έστειλα και ένα βίντεο με τον κόσμο στην αρχή της αναμέτρησης. Ενθουσιάστηκε!”

Για το παιχνίδι που παρακολούθησε: “Ήταν τρομερό. Ο κόσμος είναι τρελαμένος. Εγώ προσπαθώ να γνωριστώ ακόμα με τους συμπαίκτες μου. Είμαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία”.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ