ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γλύτωσε το κάταγμα, κάκωση για Χάντερ

Γλύτωσε το κάταγμα, κάκωση για Χάντερ
INTIME SPORTS

Στον Ολυμπιακό είχαν φόβο μήπως ο Χάντερ έχει πάθει κάταγμα στο δεξί του πόδι, αλλά τελικά ο Αμερικανός σέντερ υπέστη κάκωση στον αστράγαλο. Με την επιστροφή θα κάνει μαγνητική.

Τα χειρότερα γλύτωσε ο Οθέλο Χάντερ, ο οποίος κατά την διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ τραυματίστηκε, ύστερα από άτσαλη προσγείωση του στο έδαφος , πάνω σε πόδι αντιπάλου. Ο Αμερικανός σέντερ σφάδαζε από τους πόντους, πιάνοντας τον δεξί του αστράγαλο και ακολούθως αποχώρησε από το γήπεδο, πηγαίνοντας σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για εξετάσεις.

Ο Οθέλο Χάντερ διακομίστηκε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο και υποβλήθηκε σε ακτινογραφία για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Αρχικά στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο υπήρχε ανησυχία και φόβος για κάταγμα. Τελικά, όμως, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, οι ανησυχίες απομακρύνθηκαν, καθώς τα τεστ έδειξαν πως ο Αμερικανός σέντερ έχει υποστεί κάκωση στον δεξί του αστράγαλο.

Με την επιστροφή της ομάδας από την Θεσσαλονίκη στον Πειραιά, ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού θα κάνει μαγνητική τομογραφία προκειμένου να αποσαφηνιστεί ο χρόνος επανόδου του στην αγωνιστική δράση. Όλα πάντως δείχνουν πως έχει ήδη τεθεί νοκ-άουτ από την αναμέτρηση κόντρα στην Λιμόζ στο ΣΕΦ, την ερχόμενη Πέμπτη (5/11, 21:45), για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ