ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Σπανούλης

BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ολυμπιακό σε ό,τι αφορά τον Βασίλη Σπανούλη, αφού ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" θα μείνει εκτός δράσης για δέκα μόλις ημέρες. Δύο εβδομάδες εκτός ο Πάτρικ Γιανγκ λόγω οστικού οιδήματος.

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό Superfoods στο ΟΑΚΑ δεν ήταν αυτό που απασχόλησε τόσο τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, όσο η κατάσταση της υγείας του Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" αποχώρησε από το παιχνίδι στη διάρκεια της β' περιόδου, δίχως να επιστρέψει στο παρκέ -ούτε καν στον πάγκο της ομάδας του.

Έφυγε από το ΟΑΚΑ πριν καν τελειώσει το παιχνίδι, για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έφεραν ανακούφιση στον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Κι αυτό γιατί έδειξαν πως έχει υποστεί μικρή θλάση στον δεξιό προσαγωγό, όχι όμως στον ίδιο που είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε πριν από ένα μήνα. Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο, ο Βασίλης Σπανούλης θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δέκα ημέρες, όπερ και σημαίνει πως θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με Ούνικς Καζάν (2/2) και Δόξα Λευκάδας (5/2), ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του και σε αυτό με τη Ζάλγκιρις (10/2).

Από την άλλη, ο Πάτρικ Γιανγκ θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού για περίπου δύο εβδομάδες, λόγω οστικού οιδήματος στο γόνατο. Ο σέντερ των "ερυθρολεύκων" δεν αγωνίστηκε κόντρα στο "τριφύλλι" για να προφυλαχθεί, ενώ ξεκινά άμεσα θεραπείες για να αφήσει πίσω του κι αυτόν τον τραυματισμό (που πάντως δεν είναι σοβαρός), με στόχο να είναι ετοιμοπόλεμος για την εκτός έδρας μονομαχία με τη Φενέρμπαχτσε (23/2). Εκεί όπου η ομάδα του θα παίξει σε μεγάλο βαθμό την τετράδα στην EuroLeague.

Όσον αφορά τον Ματ Λοτζέσκι, θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα την Τρίτη (31/1) και ακολούθως θα αποφασιστεί αν θα ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή στο ταξίδι για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ούνικς Καζάν.

Τέλος, οι Βαγγέλης Μάντζαρης και Γιώργος Πρίντεζης είναι καλύτερα, δείχνοντας πως θα δώσουν κανονικά το "παρών" στη μονομαχία με τη ρωσική ομάδα την Πέμπτη (2/2, 18:00).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η ΑΕΚ κρίνει την πρωτιά
Ήττα για να τους "αγκαλιάσεις"
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
Σφαιρόπουλος: "Δεν ήρθαμε να κρατήσουμε τη διαφορά"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ