ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκριν: "Δεν έχουμε ξεχάσει τι έγινε στην Λευκάδα"

Γκριν: "Δεν έχουμε ξεχάσει τι έγινε στην Λευκάδα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έρικ Γκριν τόνισε πως στον Ολυμπιακό δεν έχουν ξεχάσει τι έγινε στην Λευκάδα. Αυτός είναι και ένας επιπλέον λόγος που θα είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ματς με τον Κολοσσό, μη έχοντας στο μυαλό τους το ματς με την ΤΣΣΚΑ.

Για την 4η αγωνιστική της Basket League Stoiximan.gr, ο Ολυμπιακός την Κυριακή (30/10) θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό στο ΣΕΦ. Ο Έρικ Γκριν, μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ενόψει της αναμέτρησης, τόνισε πως στην ομάδα του δεν έχουν ξεχάσει την δραματική εξέλιξη που είχε το ματς στην Λευκάδα, επισημαίνοντας πως όλοι στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο θα είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση απέναντι στους Ροδίτες.

Το blog του Έρικ Γκριν:

"Ποια Μπασκονία και ποια ΤΣΣΚΑ;

Χαιρετώ τις φίλες και τους φίλους μου,

Ελπίζω όλοι να είστε καλά. Να περνάτε όμορφα και να είστε με δικούς σαςν ανθρώπους. Ελπίζω, οι φίλοι της ομάδας μας, να χαρήκατε με τη νίκη στη Βιτόρια. Εμείς αυτό κάναμε. Το χαρήκαμε απίστευτα, το διασκεδάσαμε, αλλά πλέον αυτό ανήκει στο παρελθόν. Ξέρω ότι έρχεται το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ, ένα από τα μεγαλύτερα ματς της Ευρώπης. Αλλά σας το λέω με ειλικρίνια, εμείς δεν το σκεφτόμαστε καθόλου. Τώρα έχουμε στο μυαλό μας μόνο το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου.

Αυτό που πήγαμε να πάθουμε στη Λευκάδα, το έχουμε ακόμη στο μυαλό μας, ο κόουτς συνεχίζει να μας το επισημαίνει και έχει δίκιο. Πρώτα λοιπόν ο Κολοσσός. Σας θέλουμε δίπλα μας και σε αυτό το ματς, αλλά και στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ όπως και σε κάθε αναμέτρηση. Όλοι μαζί πρέπει να παλέψουμε και για τους τρεις τίτλους.

Με εκτίμηση,

Έρικ"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ