ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκριν: "Ανυπομονώ να παίξω με τον Σπανούλη"

ΑΦΙΞΗ 
ΕΡΙΚ
ΓΚΡΙΝ  
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
ΑΦΙΞΗ ΕΡΙΚ ΓΚΡΙΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έρικ Γκριν έφτασε στην Αθήνα, τόνισε πως αγαπά τα πάντα που έχουν σχέση με τον Ολυμπιακό, ανυπομονεί να παίξει με τον Σπανούλη και σχολίασε πως οι Χάντερ και Ντιλέινι του μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (21/7), ο νέος Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, Έρικ Γκριν, έφτασε στην Αθήνα. Στις δηλώσεις του τόνισε πως πως αγαπά τα πάντα που έχουν σχέση με τον Ολυμπιακό, ανυπομονεί να παίξει με τον Βασίλη Σπανούλη και σχολίασε πως οι Οθέλο Χάντερ και Μάλκολμ Ντιλέινι του μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα.

Ο Έρικ Γκριν, στις πρώτες του δηλώσεις ύστερα από την άφιξη του στην Αθήνα, σχολίασε τα εξής: "Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος. Ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν. Είναι απίστευτο και εύχομαι να έχω μια καλή αρχή. Μου αρέσουν πάρα πολύ οι φίλαθλοι της ομάδας. Αγαπώ τα πάντα που έχουν σχέση με τον Ολυμπιακό. Ο Χάντερ και ο Ντιλέινι μου είπαν πάρα πολύ καλά λόγια".

Για την συνεργασία που θα έχει με τον Βασίλη Σπανούλη, τόνισε: "Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεργαστούμε. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος παίκτης και πιστεύω ότι μπορούμε να συνεργαστούμε πάρα πολύ καλά. Είμαι ενθουσιασμένος".

ΑΦΙΞΗ 
ΕΡΙΚ
ΓΚΡΙΝ  
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
ΑΦΙΞΗ ΕΡΙΚ ΓΚΡΙΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Θα προσπαθήσω να φέρω ενέργεια στην ομάδα. Θα δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου έτσι ώστε να είναι ικανοποιημένοι".

Για το αν θα βάλει ξανά 28 πόντους σε παιχνίδι του Ολυμπιακού, όπως είχε κάνει απέναντι του, κόντρα στην Σιένα: "Σίγουρα θα τα καταφέρω. Το ελπίζω, όμως το σημαντικό είναι να νικά η ομάδα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ