ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκάμπριελ σε πρώτο πλάνο

Γκάμπριελ σε πρώτο πλάνο

Η απόφαση των Μαϊάμι Χιτ να δώσουν συμβόλαιο στον Οκάρο Γουάιτ δεν έπιασε εξαπίνης τον Ολυμπιακό που είχε έτοιμο εφεδρικό σχέδιο. Ο Κένι Γκάμπριελ έρχεται στο προσκήνιο, ενώ έγινε ήδη ραντεβού

Μετά από δυο εξαιρετικές εμφανίσεις, ο Οκάρο Γουάιτ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Μαϊάμι Χιτ κι έτσι θα κάνει πραγματικότητα το όνειρό του. Αυτή η εξέλιξη αλλάζει τα δεδομένα στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού, καθώς οι "ερυθρόελυκοι" είχαν ψηλά στη λίστα τους τον πρώην πάουερ φόργουορντ του Άρη προκειμένου να συμπληρώσει τη θέση "4" μαζί με τους Γιώργο Πρίντεζη, Δημήτρη Αγραβάνη και Ιωάννη Παπαπέτρου.

Τα δεδομένα με τον Αμερικάνο μπορεί να άλλαξαν, όμως οι Πειραιώτες δεν... πιάστηκαν στον ύπνο. Τουναντίον. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος όσο περίμενε θετικά νέα από την απέναντι όχθη του Ατλαντικού δούλευε προκειμένου να υπάρχει και "plan b" στο σχεδιασμό κάτι που τελικά αποδείχθηκε απόλυτα χρήσιμο.

Ο Έλληνας τεχνικός με τον Οκάρο Γουάιτ να βγαίνει πλέον από την εξίσωση στρέφεται στον Κένι Γκάμπριελ, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Τουρκία με την φανέλα της Καρσίγιακα. Ο 27χρονος φόργουορντ, ο οποίος δεν δεσμεύεται με κάποιο συμβόλαιο, είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό, καθώς το 2013-14 είχε αγωνιστεί στην Α1 με την ομάδα του Ρεθύμνου.

Με τον Αμερικανό έχει υπάρξει ήδη ραντεβού και είναι ξεκάθαρο ότι η προοπτική της επιστροφής του στην Ελλάδα μόνο αδιάφορο δεν τον αφήνει, ειδικά για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Κένι Γκάμπριελ στο φετινό πρωτάθλημα της ΤΒL μέτρησε κατά μέσο όρο 11,7 πόντους στα περίπου 15:39 λεπτά που έπαιζε σε κάθε αγώνα, ενώ με την Καρσίγιακα στέφθηκε πρωταθλητής Τουρκίας τη σεζόν 2014-15.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ