ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γιανγκ: "Πιο σκληροί αγωνιστικά και πνευματικά"

Γιανγκ: "Πιο σκληροί αγωνιστικά και πνευματικά"

Ο σέντερ του Ολυμπιακού, Πάτρικ Γιάνγκ μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό Superfoods. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Για τους λόγους της ήττας: "Τα λάθη… Κάναμε πάρα πολλά λάθη. Δεχθήκαμε 14 πόντους στον αιφνιδιασμό στο πρώτο ημίχρονο, όταν δεχόμασταν τόσους σε ολόκληρα τα παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός πήγε το ματς εκεί που το ήθελε.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε : "Όταν συμβαίνει αυτό μπορείς να κατηγορήσεις τα πάντα, την ατμόσφαιρα, το γήπεδο, τη διαιτησία, αλλά με 23 λάθη δεν μπορείς να κερδίσεις. Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στον Παναθηναϊκό και τον προπονητή του. Κάνουν σπουδαία δουλειά. Σε τέσσερα ματς δε μας έχουν επιτρέψει να κάνουμε αυτά που θέλουμε. Κατεβάζουν το ρυθμό και πολλές φορές αργούμε να διαβάσουμε τις φάσεις".

Για τον πέμπτο τελικό της stoiximan.gr Basket League: «Πρέπει να ηρεμήσουμε. Εκεί θα νικήσει η ομάδα που θα το θέλει το περισσότερο. Πρέπει να παίξουμε άμυνα και να πάρουμε τα ριμπάουντ. Θα παίξουμε στην έδρα μας και οι δύο ομάδες αναμένεται να παλέψουν σα να μην υπάρχει αύριο. Για εμάς μοναδικός στόχος είναι η νίκη, διότι αν χάσουμε την Κυριακή θα είναι δέκα φορές χειρότερα από ότι την Πέμπτη».

Για το αν θα είναι έτοιμοι για τη μάχη: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Πρέπει να παρουσιαστούμε πιο σκληροί και αγωνιστικά και πνευματικά. Θα μας προετοιμάσει κατάλληλα ο προπονητής μας».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ