ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γιανγκ: "Μην ξεγράφετε τον Ολυμπιακό!"

Γιανγκ: "Μην ξεγράφετε τον Ολυμπιακό!"

Ο Πάτρικ Γιανγκ μίλησε για την πορεία της αποθεραπείας του, εξήγησε ότι έχει εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του και παραδέχτηκε ότι ο τραυματισμός του ήταν μια από τις χειρότερες στιγμές της ζωής του!

Τον περασμένο Νοέμβρη ο άτυχος Πάτρικ Γιανγκ υπέστη ρήξη χιαστών. Έκανε επέμβαση, ξεκουράστηκε στις ΗΠΑ και τις τελευταίες εβδομάδες έχει επιστρέψει στην Αθήνα, συνεχίζοντας το ατομικό του πρόγραμμα προπόνησης και ενδυνάμωσης.

Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού, ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της σεζόν μίλησε στην κάμερα του OTE TV για το πόσο δύσκολο είναι για εκείνον να παρακολουθεί με πολιτικά τις προσπάθειες των συμπαικτών του: "Είναι σκληρό. Από το γυμνάσιο η ζωή μου περιστρέφεται γύρω από το μπάσκετ. Πλέον είμαι ένας απλός πολίτης. Πρέπει να προσαρμοστώ και να βρω νέα χόμπι. Βρίσκομαι στην καλύτερη χώρα του κόσμου. Αρχισα να πίνω καφέ, καθώς δεν γίνεται να είσαι στην Ελλάδα και να μην πίνεις καφέ".

Όσον αφορά για την πορεία της αποθεραπείας του, εξήγησε: "Οι φίλαθλοί μας με ρωτούν, όταν τους βλέπω. Αυτό που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι χρειάστηκε να ανακατασκευαστεί όλο το γόνατο μου και ακόμα δεν μπορώ καν να τρέξω. Χρειάζεται ακόμα πολύς χρόνος και πολλή προσπάθεια για να είμαι σε θέση να πράγματα που μπορώ να κάνω και από εκεί και πέρα θα δούμε. Χρειάζεται χρόνος. Δεν μπορείς να παραιτηθείς σε κανένα θέμα. Όταν αντιμετωπίζεις δυσκολίες, αυτό είναι το φυσιολογικό. Είναι μέρος των όσων θα σου συμβούν από τη στιγμή που είσαι άνθρωπος. Κάτι θα σου ρίξει γροθιά στο πρόσωπο. Κάποιος θα σου κάνει κάτι που ποτέ δεν περίμενες".

Για το αν ο τραυματισμός ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής του, είπε: "Ο τραυματισμός και το ότι δεν επιλέχθηκα στο ντραφτ είναι τα χειρότερα γεγονότα στη ζωή μου. Δεν μπορείς, όμως, να παραιτηθείς. Δεν έχει υπάρξει άνθρωπος που το πλάνο της ζωής του, εξελίχθηκε όπως ακριβώς εκείνος ήθελε. Πρέπει να έχεις πίστη και στο τέλος θα δεις τι έχει σχεδιάσει ο Θεός για εσένα".

Γιανγκ: "Μην ξεγράφετε τον Ολυμπιακό!"

Ο Αμερικανός σέντερ αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό: "Είναι δύσκολο να είσαι θεατής, γιατί ξέρω ότι πονάει η ομάδα μας λίγο στην φροντ λάιν. Έχω, όμως, πίστη στα παιδιά. Είναι ωραίο να βλέπεις το παιχνίδι από άλλη οπτική. Είναι διασκεδαστικό να είσαι οπαδός. Έχουμε ένα εξαιρετικό σύνολο παιδιών, έχουμε ηγέτες, έχουμε νεαρούς παίκτες, έχουμε παίκτες που κρατούν την ομάδα μαζί. Η ευχή μου για αυτή τη σεζόν τα εμπόδια που αντιμετωπίζουμε ως ομάδα, να μην τα αφήσουμε να μας νικήσουν πνευματικά, σωματικά και ως σύνολο να αγκαλιάσουμε αυτή την πρόκληση που έχουμε μπροστά ματς. Δεν ήμαστε στην καλύτερη θέση στην Ευρωλίγκα αυτή τη στιγμή, αλλά μη μας ξεγράφετε. Θέλω και εύχομαι να βρούμε τον τρόπο και να παλέψουμε.

Αυτή είναι η ευχή μου, απλά να παλέψουμε κάθε ματς και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα όταν πάμε στα αποδυτήρια να ξέρουμε ότι η ομάδα τα έδωσε όλα. Νομίζω ότι αυτές οι ομάδες που κέρδισαν τους back to back τίτλους της Ευρωλίγκας δεν επικεντρώθηκαν σε όσα αρνητικά τους συνέβαιναν. Συγκεντρώθηκαν στην επόμενη φάση, στην επόμενη προπόνηση, στο επόμενο παιχνίδι, την επόμενη στιγμή. Δεν ασχολήθηκαν με το τι συνέβη, γιατί δεν ήταν δίκαιο να συμβεί, δεν είπαν γιατί να μας συμβαίνει αυτό διότι αυτό δεν βοηθά. Και όταν βρίσκονταν 19 πόντους πίσω από την ΤΣΣΚΑ, δεν κατέβασαν το κεφάλι, συνέχισαν να παλεύουν μέχρι τέλους και πήραν τελικά μια μεγάλη νίκη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ