ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γιανγκ: "Ευχαριστώ τον Θεό για τις δοκιμασίες της ζωής"

Γιανγκ: "Ευχαριστώ τον Θεό για τις δοκιμασίες της ζωής"

Ο Πάτρικ Γιανγκ συνεχίζει την αποθεραπεία του στο ΣΕΦ, ανέβασε φωτογραφία στο instagram με την καθημερινότητα του και τόνισε πως μέσα από τις δοκιμασίες γίνεται καλύτερος άνθρωπος.

Ο Πάτρικ Γιανγκ συνεχίζει να δίνει το "παρών" στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ακολουθώντας πιστά το ατομικό του πρόγραμμα προπόνησης και ενδυνάμωσης. Ο Αμερικανός σέντερ είχε υποστεί ρήξη χιαστών στο αριστερό του γόνατο και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Με προσωπικό του μήνυμα στο instagram, ο Πάτρικ Γιανγκ τόνισε πως μέσα από τις δοκιμασίες γίνεται καλύτερος άνθρωπος, ενώ ανέβασε και φωτογραφία με την οποία δείχνει την καθημερινότητα του: "Είναι ένας αγώνας και ένα τεστ για όσα έχεις βιώσει προηγουμένως στη ζωή σου. Ο κόσμος μιλά για τη σημασία να ζεις τη διαδικασία όταν δουλεύεις για τους στόχους και τα όνειρά σου. Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πιο αληθινό, όταν είσαι αναγκασμένος να μένεις απέξω από αυτό που αγαπάς. Γίνομαι καλύτερος άνθρωπος, παίκτης, φίλος, γιος, αδερφός, συμπαίκτης και συνολικά προσωπικότητα. Ευχαριστώ το Θεό για τις δοκιμασίες της ζωής, γιατί οι δυσκολίες μάς αναγκάζουν να βελτιωνόμαστε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ