ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γιανγκ: "Είχα προτάσεις από Ολυμπιακό, ΝΒΑ και Νταρουσάφακα"

Γιανγκ: "Είχα προτάσεις από Ολυμπιακό, ΝΒΑ και Νταρουσάφακα"

Ο Πάτρικ Γιανγκ παραχώρησε συνέντευξη στη Τουρκία, αποκαλύπτοντας τις προτάσεις που είχε το καλοκαίρι, τονίζοντας και τους λόγους που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη για το παιχνίδι κόντρα στην Αναντολού Εφές, ο Πάτρικ Γιανγκ παραχώρησε συνέντευξη στην τουρκική "Fanatik". Αποκάλυψε τις προτάσεις που είχε το περασμένο καλοκαίρι και εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πειραιά.

Για την περσινή σεζόν στη Γαλατάσαραϊ: "Η πρώτη μου σεζόν ήταν διαφορετική. Στην Αμερική δεν έπαιζα, αλλά περίμενα την ευκαιρία. Ήρθα στη Γαλατάσαραϊ, όπου είχαν την ευκαιρία να αγωνιστώ. Προσαρμόστηκα γρήγορα και απόλαυσα τη θητεία μου στη Γαλατάσαραϊ. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους της Γαλατάσαραϊ που με αγκάλιασαν. Ήταν χαρά μου να παίζω μπροστά τους και ξέρω πόσο με αγάπησαν. Τα χρώματα της Γαλατά θα είναι πάντα στην καρδιά μου".

Για τα οικονομικά προβλήματα στην τουρκική ομάδα: "Ήταν η πρώτη φορά που δεν πληρωνόμουν στην ώρα μου. Μετά έμαθα πως αυτό συνηθίζεται στην Ευρώπη. Πάντως ήμουν συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου και ήξερα πως θα πάρω τα λεφτά μου αφού υπάρχει η FIBA".

Για το πώς επέλεξε τον Ολυμπιακό: "Είχα πρόταση από την Νταρουσάφακα, αλλά είχα αμφιβολίες. Εξέτασα τις άλλες προτάσεις που είχα και επέλεξα τον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως έκανα τη σωστή επιλογή. Ήταν δύσκολη απόφαση. Είχα μια ευκαιρία να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα και να παίξω στο ΝΒΑ, αλλά δεν ήταν η σωστή επιλογή για μένα. Είχα μια καλή πρόταση από τον Ολυμπιακό, είχα και από το ΝΒΑ αλλά με μη εγγυημένο συμβόλαιο και θα μπορούσε να με διώξει ανά πάσα στιγμή. Γι’ αυτό έκρινα πως ήταν πιο ασφαλές και έξυπνο για μένα να έρθω στην Ελλάδα. Η πόρτα του ΝΒΑ είναι ακόμη ανοιχτή για μένα. Είμαι ακόμη μικρός, θα δούμε τι θα γίνει του χρόνου".

Για τις απαιτήσεις και τους στόχους του Ολυμπιακού: "Στον Ολυμπιακό δεν αρκεί να παίζω με το σώμα μου, αλλά πρέπει να χρησιμοποιώ περισσότερο το μυαλό μου. Πρέπει να διαβάζεις το παιχνίδι και να δρας αναλόγως. Δεν αρχίσαμε πολύ καλά τη σεζόν, αλλά μπορούμε να βελτιωθούμε πολύ. Πιστεύω πως προς το τέλος της χρονιάς θα έχουμε φτάσει στις δυνατότητές μας. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του".

Για το αν θα ξαναέπαιζε στην Τουρκία: "Θέλω να ξαναπαίξω κάποια στιγμή στο μέλλον στην Τουρκία. Μου πρόσφερε μια μεγάλη ευκαιρία και είναι μια ωραία χώρα. Μου άρεσε πραγματικά η Κωνσταντινούπολη. Το μόνο που με ενοχλούσε ήταν ο υπερπληθυσμός και η κίνηση. Είναι κάτι τρελό. Κατά τα άλλα είναι φανταστικό μέρος. Μου λείπει η Κωνσταντινούπολη. Εκεί είναι όλα πιο φτηνά. Επίσης έχουν ωραίο μπακλαβά και παγωτό (γέλια)".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ