ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για τον μικρό Βαγγέλη στην Πρέβεζα οι Παλαίμαχοι του Ολυμπιακού

Για τον μικρό Βαγγέλη στην Πρέβεζα οι Παλαίμαχοι του Ολυμπιακού

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού κοντά στον μικρό Βαγγέλη Παπαβασιλείου, ο οποίος δίνει την δική του μάχη υγείας με μία σοβαρή ασθένεια. Θα δώσουν το "παρών" οι Καμπούρης και Βούκσεβιτς. Το τζάμπολ στην Πρέβεζα.

Φιλανθρωπικό αγώνα στην Πρέβεζα θα δώσουν το Σάββατο, 21 Οκτωβρίου (18:30) οι Παλαίμαχοι του Ολυμπιακού, τα έσοδα από τον οποίο θα διατεθούν για τον μικρό Βαγγέλη Παπαβασιλείου στη μάχη που δίνει με μία πολύ σοβαρή ασθένεια.

O Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ολυμπιακού έσπευσε να ανταποκριθεί στην πρόσκληση για βοήθεια στον αγώνα του μικρού Βαγγέλη για την υγεία του. Αντίπαλος των Παλαίμαχων του Ολυμπιακού θα είναι η ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας και οι Βετεράνοι του Σ.Κ. Νικόπολης Πρέβεζας. Θα διατίθενται προσκλήσεις στην τιμή των 3 ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας αναφέρει: «Είναι μεγάλη η τιμή τόσο για εμάς όσο και για την πόλη της Πρέβεζας, η άμεση ανταπόκριση και αποδοχή της προσκλήσεως μας από την ομάδα των Βετεράνων του Ολυμπιακού, η οποία θα παρευρεθεί στην πόλη μας, δείχνοντας για ακόμη μια φορά το μεγαλείο προσφοράς και αγάπης της. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ να συναγωνίζονται με την νέα ομάδα της Δ/νσης Αστυνομίας Πρέβεζας και τους Βετεράνους του Σ.Κ. Νικόπολης Πρέβεζας. Ας γίνει η προσφορά όλων μας ένα καλάθι ελπίδας για τον μικρό μας Βαγγέλη, τον πραγματικό νικητή του αγώνα».

Στην Πρέβεζα, από πλευράς Βετεράνων του Ολυμπιακού, θα βρεθούν οι: Καμπούρης Αργύρης, Παραγυιός Γιάννης, Διαμαντόπουλος Γιώργος, Βούκτσεβιτς Ντούσαν, Δορκοφίκης Περικλής, Πεππές Κώστας, Ντάκουλας Βασίλης, Μαργέλης Χρήστος, Κουκής Γιάννης, Παναγιωτόπουλος Κώστας, Γιαννόπουλος Κώστας, Κρεμπούνης Θανάσης, Ράμος Θανάσης, Κοκορόγιαννης Κίμωνας (προπονητής)

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ