ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για πρώτη φορά μαζί στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ οι Αγγελόπουλοι

Για πρώτη φορά μαζί στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ οι Αγγελόπουλοι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για πρώτη φορά επί των ημερών τους στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Παναγιώτης κι ο Γιώργος Αγγελόπουλος δίνουν μαζί το "παρών" σε ΔΣ του ΕΣΑΚΕ. Κρίσιμη η σημερινή (7/3) σύσκεψη για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Το έκτακτο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ ξεκίνησε το μεσημέρι της Τρίτης (7/3) στα γραφεία του Συνδέσμου, με μία μικρή έκπληξη. Την παρουσία των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου σε αυτό, για πρώτη φορά από τη στιγμή που πήραν στα χέρια τους τις τύχες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπως τόνισε στον Sport24 Radio 103.3 o Παντελής Διαμαντόπουλος.

Οι "ισχυροί άνδρες" των "ερυθρολεύκων" θα συμμετέχουν στις συζητήσεις για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΕΣΑΚΕ, μετά την παραίτηση του Μιχάλη Μελή . Εφόσον δεν προκύψει ομόφωνη απόφαση υπέρ του προβιβασμού του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου στη θέση του προέδρου, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για νέες εκλογές, με την ημερομηνία να ορίζεται άμεσα.

Αυτή τη στιγμή άλλωστε, η λίγκα είναι ουσιαστικά "ακέφαλη", κάτι που δυσχεραίνει σημαντικά τις προσπάθειες για οποιαδήποτε κουβέντα θα αφορά στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο (τηλεοπτικά, χορηγοί κλπ).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ