ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γι αυτό επέστρεψε στο ματς ο Ολυμπιακός

Γι αυτό επέστρεψε στο ματς ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός εξήγησε τους λόγους που αποφασίστηκε η επιστροφή στο παρκέ, μετά την αποχώρηση της ομάδας λίγο πριν από το τζάμπολ του δευτέρου ημιχρόνου

Πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού αναρωτιούνται γιατί η ομάδα τους δεν επέμεινε στην αποχώρησή της στο ημίχρονο και επέστρεψε στο παρκέ λίγα λεπτά μετά... Τι απαντούν οι ερυθρόλευκοι; Οτι απειλήθηκαν με μηδενισμό από τον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης Παναγιώτης Αναστόπουλο, αν δεν γυρνούσαν στο παρκέ άμεσα.

Όπως εξηγούν οι ίδιοι, ο λόγος της αποχώρησής τους είχε να κάνει με τους κουκουλοφόρους, που βρέθηκαν στον πάγκο της ομάδας όπως αναγράφεται και στο φύλλο αγώνα. "Το Β’ ημίχρονο ξεκίνησε με 15’ καθυστέρηση γιατί λίγο πριν την έναρξη του, η ομάδα του Ολυμπιακού αποσύρθηκε από τον αγωνιστικό χώρο επειδή

Α) Φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδα πέταξαν μπουκάλια με νερό στον πάγκο της Β’ ομάδα.

Β) Οι ίδιοι φίλαθλοι χτυπούσαν τα προστατευτικά του πάγκου της Β’ ομάδας

Γ) Οι ίδιοι φίλαθλοι ξεκόλλησαν προστατευτικά/διαφημιστικά που ήταν τοποθετημένα χαμηλά πίσω από τον πάγκο της Β’ ομάδας.

Οταν πέρασαν δέκα λεπτά από την αποχώρηση του Ολυμπιακού, πήγε στα αποδυτήρια ο πρώτος διαιτητής του αγώνα Παναγιώτης Αναστόπουλος ο οποίος ενημέρωσε τους ερυθρόλευκους ότι η αστυνομία απομάκρυνε τα άτομα και ότι θα τοποθετηθούν 45 security πίσω από τον πάγκο. Η ίδια η αστυνομία του είπε μάλιστα πως δεν μπορεί να βάλει άνδρες της στο συγκεκριμένο σημείο, διότι θα οξυνθούν τα πνεύματα. Οπως ενημερώνει ο Ολυμπιακός, ο Αναστόπουλος είπε ακόμα ότι από τη στιγμή που δεν υπάρχει τραυματισμός και ύστερα από τις συγκεκριμένες ενέργειες, η ομάδα πρέπει να επιστρέψει στο παρκέ σε πέντε λεπτά διαφορετικά θα προχωρήσει σε μηδενισμό. Πρόσθεσε δε, ότι σε περίπτωση που γίνει κάποιο άλλο περιστατικό θα προχωρήσει άμεσα στη διακοπή του αγώνα.

Στο Φύλλο αγώνα αναφέρεται ακόμα ότι "8’50’’ πριν τη λήξη της Α’ Περιόδου φίλαθλοι της Α’ ομάδας πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο μικρό γυάλινο μπουκάλι ούζου". Γράφουν επίσης για υβιστικά συνθήματα, 12 κροτίδες και τους πυρσούς που άναψαν στην εξέδρα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ