ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γι αυτό δεν έπαιξε ο Πάτρικ Γιανγκ

Γι αυτό δεν έπαιξε ο Πάτρικ Γιανγκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επίσημα, ο Πάτρικ Γιανγκ έμεινε εκτός λόγω τενοντίτιδας. Στην πραγματικότητα όμως φταίει η... Εφές και η φοβία του Αμερικανού σέντερ.

Ο Πάτρικ Γιανγκ ήταν στη 12αδα, έκανε ζέσταμα, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου. Ο λόγος; Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τον Ολυμπιακό δεν αγωνίστηκε λόγω τενοντίδας. Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική.

Ο Αμερικανός έχει τον φόβο της... Εφές και από τη στιγμή που το παιχνίδι εξελίχθηκε ιδανικά, προτίμησε να μείνει έξω. Ο Σφαιρόπουλος δεν θέλησε να τον πιέσει γνωρίζοντας το ψυχολογικό θέμα, άλλωστε το ίδιο είχε συμβεί και στο φιλικό με την Εφές στην Κρήτη. Τότε είχε αγωνιστεί ελάχιστα δευτερόλεπτα επειδή έχει ένα ιδιαίτερο φόβο όταν παίζει πλέον εναντίον της.

Θυμίζουμε ότι ο Γιανγκ είχε υποστεί τη ρήξη χιαστού στο ματς με την Εφές στην Πόλη πριν από ένα χρόνο και μερικά πράγματα σε συνοδεύουν για πάντα. Αν βέβαια το παιχνίδι στο ΣΕΦ εξελισσόταν διαφορετικά και ο Ολυμπιακός είχε πράγματι ανάγκη τον Γιανγκ, αυτή τη φορά θα έπαιζε... Αλλά από τη στιγμή που οι Μπιρτς και Μιλουτίνοφ έκαναν τη δουλειά και με το παραπάνω, δεν χρειάστηκε να πιεστεί. Δεν έπαιξε καθόλου, όπως δεν χρησιμοποιήθηκε και ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Άλλωστε, ακόμη και στην συνέντευξη Τύπου, όταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ρωτήθηκε για τον λόγο που ο Πάτρικ Γιανγκ δεν αγωνίστηκε, η απάντηση του ήταν η εξής: "Ο Γιανγκ δεν αισθανόταν καλά σήμερα (20/10) και για αυτό δεν τον χρησιμοποίησα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ