ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γελάνε στον Ολυμπιακό με το tweet για τον Μιλουτίνοβ

Γελάνε στον Ολυμπιακό με το tweet για τον Μιλουτίνοβ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Euroleague έχει ξεχάσει να συμπεριλάβει στο ρόστερ του Ολυμπιακού τον Νίκολα Μιλουτίνοβ και έχει κρατήσει τον Βασίλη Καββαδά, με αποτέλεσμα οι Σέρβοι να νομίζουν πως ο παίκτης αποχωρεί. Γελάνε στον Πειραιά με το tweet για τον παίκτη τους.

Είναι γεγονός πως όταν ολοκληρώθηκε η σεζόν, στον Ολυμπιακό είχαν αποφασίσει να παραχωρήσουν δανεικό τον Νίκολα Μιλουτίνοβ. Τελικά, όμως, καταστάλαξαν να του δώσουν μία ακόμη ευκαιρία και ο παίκτης παρέμεινε στο ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Η παραμονή του Νίκολα Μιλουτίνοβ στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι δεδομένη, αλλά ένα tweet δημιούργησε μία... φημολογία περί αποχώρησης του, κάτι το οποίο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.

Όλα αυτά με αφορμή ένα λάθος της Euroleague, η οποία στην επίσημη ιστοσελίδα της έχει ξεχάσει να βάλει τον Νίκολα Μιλουτίνοβ (o οποίος θα αγωνιστεί φορώντας το "11") στο ρόστερ του Ολυμπιακού, κρατώντας τον Βασίλη Καββαδά, ο οποίος πλέον ανήκει στον Άρη.

Στον Ολυμπιακό... γελούν με το συγκεκριμένο tweet, καθώς δεν τίθεται κανένα ενδεχόμενο αποχώρησης του Νίκολα Μιλουτίνοβ από την ομάδα και απορούν πως γίνεται να βγάζουν ορισμένοι τέτοια συμπεράσματα. Ο παίκτης, άλλωστε, βρίσκεται κανονικά στο ρόστερ των "ερυθρολεύκων", κάτι που μπορεί να το πιστοποιήσει μπαίνοντας στην επίσημη ιστοσελίδα των "ερυθρολεύκων", συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις των Πρωταθλητών Ελλάδας και υπολογίζεται κανονικά για την χρονιά που έρχεται.

Το λάθος της Euroleague στο ρόστερ του Ολυμπιακού:

Related content

Η επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού αναφέρει:

Related content

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ