ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φουστέρ για Σπανούλη: "Σπουδαίος αρχηγός, είμαι μεγάλος οπαδός του"!

Φουστέρ για Σπανούλη: "Σπουδαίος αρχηγός, είμαι μεγάλος οπαδός του"!

Ο Νταβίδ Φουστέρ συνάντησε τον Βασίλη Σπανούλη στη Βουλιαγμένη, αποθεώνοντας τον αρχηγό του Ολυμπιακού και δηλώνοντας μεγάλος οπαδός του!

Από την στιγμή που έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα το καλοκαίρι, ο Νταβίδ Φουστέρ έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο. Υπό αυτές τις συνθήκες λοιπόν, γεμίζει το πρόγραμμά του με ταξίδια και διακοπές. Σε ένα από αυτά τα ταξίδια, επισκέφτηκε την Ελλάδα, όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες.

Ο άλλοτε αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού επέστρεψε στα μέρη μας, είδε από κοντά την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό , και -μέσα σε όλα- είχε την ευκαιρία να ξανασυναντήσει τον Βασίλη Σπανούλη. Το πρωί της Τετάρτης (22/11) οι δύο τους συναντήθηκαν τυχαία στη Βουλιαγμένη, με τον βετεράνο ποδοσφαιριστή να αποτυπώνει την στιγμή με φωτογραφία, την οποία μάλιστα μοιράστηκε με τους φίλους του στο Facebook.

" Ήταν χαρά να σε συναντήσω. Σπουδαίος άνθρωπος, σπουδαίος αρχηγός και ο καλύτερος παίκτης. Είμαι μεγάλος οπαδός του Βασίλη Σπανούλη", έγραψε χαρακτηριστικά ο Νταβίδ Φουστέρ, ο οποίος άλλωστε πολλές φορές στο παρελθόν έχει εκφραστεί με ανάλογα κολακευτικά σχόλια για τον "Kill Bill". Στα χρόνια που αγωνίστηκε στην Ελλάδα, δεν ήταν μάλιστα λίγες οι φορές που βρέθηκε στα επίσημα του ΣΕΦ για να παρακολουθήσει είτε τους αγώνες της EuroLeague είτε τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Φουστέρ για Σπανούλη: "Σπουδαίος αρχηγός, είμαι μεγάλος οπαδός του"!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ