ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φουλάρει για Πιέρια Χένρι ο Ολυμπιακός

Φουλάρει για Πιέρια Χένρι ο Ολυμπιακός

Στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων βρίσκεται ο Ολυμπιακός για τον Πιέρια Χένρι, με τον οποίον όμως ακόμα δεν έχει υπάρξει συμφωνία.

Ο Πιέρια Χένρι είναι ο "εκλεκτός" του Ντέιβιντ Μπλατ και δεν σκοπεύει να κάνει πίσω. Ο Ολυμπιακός προχωράει τις τελευταίες ώρες τις διαδικασίες για την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο summer league του Las Vegas και παίζει με τη φανέλα των Μπόστον Σέλτικς.

Προς το παρόν η υπόθεση της απόκτησής του "κολλάει" στο οικονομικό κομμάτι. Οι "ερυθρόλευκοι" τον θέλουν διακαώς και βρίσκονται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τον αντζέντη του, ωστόσο ακόμα δεν έχουν συμφωνήσει ούτε με την Τόφας Μπούρσα (στην οποία ανήκει) για τη μεταγραφή του, ούτε με τον ίδιο για το συμβόλαιο του.

Παρεμπιπτόντως, στο χθεσινό παιχνίδι των Σέλτικς με τους Χόρνετς (100-80) ο Χένρι είχε 13 πόντους με 4/10 σουτ (2/3 τρίποντα), 3/3 βολές, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 κόψιμο σε 24 λεπτά. Ξεκίνησε μάλιστα βασικός στη θέση “2” και είχε +12 στο “+/-” όσο αγωνίστηκε.

Photo credits: AP Photo/John Locher

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ