ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φόβος και αγωνία για τον Έρικ Γκριν

Φόβος και αγωνία για τον Έρικ Γκριν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στον Ολυμπιακό, καθώς ο Έρικ Γκριν αποχώρησε τραυματίας από το ΣΕΦ και την Δευτέρα (31/10) θα πάει για μαγνητική. Φόβοι πως ο Αμερικανός έχει υποστεί θλάση.

Με το σκορ στο 69-67, ο Ολυμπιακός χρειαζόταν ένα καλάθι για να πάρει το πάνω χέρι στον αγώνα με τον Κολοσσό . Ο Έρικ Γκριν βρέθηκε στον αιφνιδιασμό, πίεσε κάπως τον εαυτό του για να τελειώσει τη φάση χωρίς προβλήματα, όμως όταν προσγειώθηκε στο παρκέ, πόνεσε. Το timeout της ομάδας της Ρόδου έστειλε τον πάγκο των γηπεδούχων εντός των τεσσάρων γραμμών, με τον Αμερικανό να δείχνει ενοχλημένος από την τροπή που πήρε μια φάση που δεν έδειχνε να κρύβει κινδύνους.

Ο Έρικ Γκριν την Δευτέρα (31/10) θα πάει στο νοσοκομείο και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού. Υπάρχει αυτή την ώρα φόβος για θλάση, χωρίς να αποκλείεται και για ένα απλό τράβηγμα από την υπερπροσπάθεια. "Μαντεψιά" δεν μπορεί φυσικά να γίνει, οπότε στον Ολυμπιακό περιμένουν την διάγνωση για να δουν πως θα προχωρήσουν από εκεί και πέρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ