ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φιέστα με "Zvezda mi je sve"!

Φιέστα με "Zvezda mi je sve"!

Οι σχέσεις του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο και οι χιλιάδες φίλοι των "ερυθρόλευκων" που βρέθηκαν στο ΣΕΦ για να υποδεχτούν τους θριαμβευτές ξεκίνησαν να τραγουδούν στα σέρβικα (VIDEO)!

Το σκηνικό φιέστας στο ΣΕΦ στήθηκε λίγα λεπτά μετά το τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη που "κλείδωσε" το πρώτο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ!

Χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο φαληρικό στάδιο για να υποδεχθούν τους θριαμβευτές του Γιάννη Σφαιρόπουλου, δημιουργώντας απίστευτη ατμόσφαιρα στον περιβάλλοντα χώρο.

Το πούλμαν έκανε την εμφάνισή του κατά τις 00:30 κι ενώ το "Θρύλε έλα, μας έχει πιάσει τρέλα!"δονούσε την ατμόσφαιρα από νωρίς. Ο Λοτζέσκι, ο Γιανγκ, ο Χάκετ και ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν ήδη στην οροφή του πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του Ολυμπιακού, για να ακολουθήσουν ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης μέσα σε πανδαιμόνιο !

Οι οπαδοί των "ερυθρόλευκων" δεν σταμάτησαν τα συνθήματα ενώ τραγούδησαν και το "Zvezda mi je sve", το... σέρβικο "Είσαι στο μυαλό" τιμώντας έτσι τη σχέση τους με τον Ερυθρό Αστέρα!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ