ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έχει "κολλήσει" του Έντι στον Ολυμπιακό

Washington Wizards' Jarell Eddie reacts after a play against the Atlanta Hawks during the second half of an NBA summer league basketball game, Sunday, July 10, 2016, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)
Washington Wizards' Jarell Eddie reacts after a play against the Atlanta Hawks during the second half of an NBA summer league basketball game, Sunday, July 10, 2016, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher) AP

Ο Ολυμπιακός δεν ανεβάζει την προσφορά του στον Τζαρέλ Εντι και ήδη κοιτάζει και προς άλλες κατευθύνσεις. Το ίδιο κάνει και ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ.

Η υπόθεση του Τζαρέλ Εντι έχει "κολλήσει" για τα καλά και αν δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες ημέρες, ο Ολυμπιακός θα βάλει άλλες προτεραιότητες ως προς το 2-3άρι που κλείσει το ρόστερ του.

Εδώ και μέρες ο Αμερικανός περιμένει κάτι... καλύτερο από τους ερυθρόλευκους προκειμένου να δώσει την θετική απάντηση, όμως ο Ολυμπιακός δεν αλλάζει την προσφορά του. Κάτι που δείχνει όχι μόνο τη στασιμότητα που υπάρχει στο θέμα, αλλά και το γεγονός ότι η διοίκηση της ομάδας είναι ανυποχώρητη και δεν μπαίνει στη διαδικασία περαιτέρω διαπραγματεύσεων.

Με άλλα λόγια, δεν προβλέπεται βελτιωμένη προσφορά προκειμένου να τελειώσει η υπόθεση του παίκτη που θα γίνει αντί-Λοτζέσκι, έστω κι αν η απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές δεν είναι τεράστια. Ομως για να προκύψει συμφωνία, θα χρειαστεί να... πέσει ο Έντι και όχι να ανέβει ο Ολυμπιακός.

Την ίδια στιγμή ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ έχει ρίξει μέσω του ατζέντη του δίκτυα και σε άλλες χώρες και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες της EuroLeague. Συνεπώς και ο ίδιος ψάχνει για εναλλακτικές λύσεις σε ό,τι αφορά στη δική του καριέρα και αυτό δείχνει ότι απομακρύνεται και όχι πλησιάζει στον Ολυμπιακό.

Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει κάτι, διότι κάθε μέρα τα δεδομένα αλλάζουν στις μεταγραφικές υποθέσεις. Θυμίζουμε ότι ο Εντι έχει ύψος 2μ01 και αγωνίζεται με την ίδια άνεση στις δύο περιφερειακές θέσεις, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να έχει ξεχωρίσει εδώ καιρό την περίπτωσή του, αλλά πλέον να είναι έτοιμος να αλλάξει τη σειρά... προτεραιότητας.

Ποιος είναι ο Τζάρελ Έντι

Ο Τζάρελ Έντι βρίσκεται μεταξύ ΝΒΑ και D-League από το 2014 που έγινε επαγγελματίας, αφότου ολοκλήρωσε την κολεγιακή του καριέρα με το Virginia Tech. Κατά βάση βέβαια βρέθηκε στη δεύτερη, έχοντας καλή παρουσία και αριθμούς με τη φανέλα των Austin Spurs (2014-'15 και 2016-'17) και των Windy City Bulls (2017). Πέρσι μάλιστα είχε 14.1 πόντους στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα, σουτάροντας με 41.5% πίσω από την γραμμή των 7μ25. Η ικανότητά του στο περιφερειακό σουτ επιβεβαιώθηκε άλλωστε το 2015, όταν κέρδισε τον διαγωνισμό τριπόντων στο All Star Game της D-League.

AP Photo/John Locher

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ