ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έτοιμος για την Κύμη ο Ολυμπιακός

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ / EUROLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ / EUROLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Πρίντεζης για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς, αλλά η συμμετοχή του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κύμη (16/5, 18:00) για την α' φάση των playoffs της Stoiximan.gr Basket League θα αποφασιστεί την Τετάρτη. Παίζει ο Ιωάννης Παπαπέτρου...

Χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο επιπλέον πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Κύμη (16/5, 18:00) για την προημιτελική φάση της Stoiximan.gr Basket League.

Οι "ερυθρόλευκοι" το απόγευμα της Τρίτης (15/5) αντάμωσαν στο ΣΕΦ, όπου και προπονήθηκαν για τελευταία φορά πριν από το τζάμπολ της σειράς της α' φάσης της Stoiximan.gr Basket League, η οποία κρίνεται στις δύο νίκες. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μάλιστα είδε τους Γιώργο Πρίντεζη και Ιωάννη Παπαπέτρου να συμμετέχουν στο πρόγραμμα της ομάδας τους.

Η συμμετοχή του (υπ)αρχηγού του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την Κύμη πάντως θα αποφασιστεί την Τετάρτη (16/5), καθώς είχε μείνει εκτός προπονήσεων για τρεις εβδομάδες λόγω της πληγής που και του οστικού οιδήματος που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στα δάχτυλα του ποδιού του ύστερα από επέμβαση δύο κάλων, ενώ στην "ερυθρόλευκη" δωδεκάδα θα επιστρέψει ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο 24χρονος φόργουορντ είχε ανεβάσει πυρετό το βράδυ του Σαββάτου (12/5), καθώς ταλαιπωρήθηκε από ένα απόστημα στο δόντι, αλλά στο ματς με την Κύμη θα είναι στη διάθεση του προπονητή του. Αντιθέτως, ο Νίκολα Μιλουτίνοβ (βαρύ διάστρεμμα) παρέμεινε εκτός των προπονήσεων της ομάδας του, καθώς συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας του για να ξεπεράσει το βαρύ διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ