ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Έρχεται ο μπαμπάς σας, ο Γιαννακόπουλος": καταγγελία Μπαφέ για αστυνομικό στο ΣΕΦ

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σοβαρές καταγγελίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός για όσα έγιναν πριν το τζάμπολ του δεύτερου τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. "Προκάλεσαν οι αστυνομικές δυνάμεις με βρισιές και χειρονομίες", λένε χαρακτηριστικά.

Σε απίστευτες καταγγελίες προέβη η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία υποστηρίζει πως άνδρες των αστυνομικών δυνάμεων υποκίνησαν με την συμπεριφορά τους τα επεισόδια που έγιναν στο ΣΕΦ . Ο team manager και υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Μπαφές μετά το τέλος του αγώνα πήρε θέση για όσα έγιναν στο ΣΕΦ πριν αλλά και μετά τον δεύτερο τελικό της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Χρήστος Μπαφές, όπως ανέφερε, πριν από την έναρξη του αγώνα έτυχε να είναι εκτός του γηπέδου και άκουσε έναν αστυνομικό των ΜΑΤ να λέει σε οπαδούς " έρχεται ο μπαμπάς σας, ο Γιανννακόπουλος να σας γα...". Τότε, ο Χρήστος Μπαφές του είπε " τι λες;" και, όπως υποστηρίζει, ο αστυνομικός του απάντησε " γα... τον Ολυμπιακό και το μου... της μάνας σου". Όταν οπαδοί άκουσαν την απάντηση του αστυνομικού, άρχισαν τα επεισόδια, όπως υποστήριξαν οι "ερυθρόλευκοι".

Μετά το τέλος του αγώνα, σύμφωνα με τους γηπεδούχους, υπήρχαν αστυνομικοί οι οποίοι προκαλούσαν τον κόσμο με άσεμνες χειρονομίες. Ο διευθυντής μάρκετινγκ της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης ζήτησε τον λόγο, με τον αστυνομικό να του τονίζει ότι δεν πρέπει να βρίσκεται εκεί, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" αναφέρουν πως όλη η κατάσταση ήταν στημένη για να γίνουν επεισόδια.

Στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, πάντως, υποστηρίζουν πως πιθανή τιμωρία θα είναι απόφαση-σκάνδαλο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ