ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Επίθεση" στον Μιλουτίνοφ!

"Επίθεση" στον Μιλουτίνοφ!

Οι οπαδοί της Παρτίζαν δεν έχουν... συγχωρέσει τον Νίκολα Μιλουτίνοφ για την απόφασή του να αποχωρήσει από το Βελιγράδι και να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Δείτε το μήνυμα των Grobari στον Σέρβο σέντερ (PHOTO)!

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αποχώρησε από την Παρτίζαν έπειτα από τρία χρόνια, την ώρα που οι Σέρβοι δεν μπορούν να συμβιβαστούν με τον τρόπο που ο 20χρονος σέντερ έφυγε από τη Hala Pionir για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί η μεταγραφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό, οι Σέρβοι αποκάλυψαν ότι οι μάνατζερ του διεθνή σέντερ ζήτησαν να "σπάσει" το συμβόλαιο με την Παρτίζαν λόγω καθυστέρησης στην καταβολή των μισθών. Έτσι, λοιπόν, η ομάδα του Βελιγραδίου (που ειρήσθω εν παρόδω ταλαιπωρείται από μεγάλα οικονομικά προβλήματα), δεν έβαλε ευρώ στα ταμεία της.

Εν συνεχεία, ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς αναφέρθηκε στην αποχώρηση του πρώην παίκτη του, εξηγώντας πως "Ο σύλλογος τού έδωσε τα πάντα, εκτός από χρήματα. Σε αυτή τη φάση υπάρχουν διάφορα πράγματα, τα οποία όμως μπορούν να έχουν ιδιαίτερη αντίδραση ή μεταχείριση. Κάτι τέτοιες στιγμές δείχνεις τον χαρακτήρα σου " .

Σήμερα (29/7) πήραν... σειρά οι οργανωμένοι οπαδοί της Παρτίζαν, στέλνοντας το παρακάτω μήνυμα με αποδέκτη τον νεαρό σέντερ του Ολυμπιακού!

"Η μάχη είναι εσωτερική. Οι κακές προθέσεις δεν έχουν ηλικία. Το ίδιο και οι κακές αποφάσεις. Βλέπαμε τους παίκτες της Παρτίζαν κάθε μέρα. Είδαμε καλούς και κακούς ανθρώπους. Είδαμε τον Μπέρτανς, τον Λοβέρν, τον Μάτσβαν και τον Μιλουτίνοφ. Το ηθικό ανάστημα του ανθρώπου δεν συνάδει απαραίτητα με το ύψος του", συνοδεύοντας το κείμενο με σχετική φωτογραφία που απεικονίζει τον Μιλουτίνοφ πιο χαμηλά από τον Τέπιτς και τον Μάτσβαν!

Klasa je večna, zle namere nemaju starost, kao ni loši postupci. Srećemo se sa njima svaki dan. Sa ljudima i neljudima....

Posted by Grobarski trash romantizam on Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ