ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επίθεση οπαδών στον πάγκο του Ολυμπιακού και δεκαπεντάλεπτη διακοπή

BASKET LEAGUE / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ /  EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δευτερόλεπτα πριν την έναρξη της τρίτης περιόδου, ο Ολυμπιακός αποχώρησε από το παρκέ μετά από επίθεση που δέχθηκε ο πάγκος του και απόφαση των διαιτητών του πέμπτου τελικού.

Η ένταση που υπήρχε στο παρκέ στο πρώτο μέρος του πέμπτου τελικού της Stoiximan.gr Basket League, μεταφέρθηκε πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου μέρους.

Ενώ όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσει το τρίτο δεκάλεπτο, οπαδοί χτύπησαν τον πάγκο των ερυθρολεύκων, ενώ πέταξαν και νερά στους ανθρώπους της ομάδας. Ο Γιώργος κι ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, μαζί με τον Μίλαν Τόμιτς, εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους στους διαιτητές της αναμέτρησης (Αναστόπουλος - Κορομηλάς - Μάνος) και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια για να ηρεμήσει η κατάσταση.

Το επεισόδιο ήρθε λίγα λεπτά μετά την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός για λεκτική επίθεση ανθρώπων με διαπιστεύσεις στους παίκτες της ομάδας τους κατά την αποχώρησή τους από το παρκέ στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου. Τελικά, μετά από διακοπή 15 λεπτών, οι Πειραιώτες γύρισαν στον αγωνιστικό χώρο, αφού ο Θανάσης και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκαναν την δική τους προσπάθεια για να ηρεμήσουν τα πνεύματα ώστε να συνεχιστεί ο πέμπτος τελικός χωρίς άλλα προβλήματα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ