ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επέστρεψε ο Μάντζαρης

Επέστρεψε ο Μάντζαρης

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης συμμετείχε σε ένα μέρος της προπόνησης του Ολυμπιακού την Τρίτη (5/12), αλλά παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης (8/12, 21:00). Κανονικά οι Πρίντεζης και Μιλουτίνοφ.

Οι Πειραιώτες το βράδυ της Παρασκευής (8/12, 21:00) θα υποδεχθούν την Ρεάλ Μαδρίτης και την Τρίτη (5/12) άρχισαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της EuroLeague.

O Γιάννης Σφαιρόπουλος μάλιστα είχε και τρεις λόγους για να χαμογελά, καθώς είδε τους Γιώργο Πρίντεζη, Βαγγέλη Μάντζαρη Νίκολα Μιλουτίνοφ να προπονούνται.

Ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είχαν ταλαιπωρηθεί από τενοντίτιδα και προτιμήθηκε να μην αγωνιστούν απέναντι στον Κόροιβο (3/12), ώστε να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Οι δύο παίκτες, όπως αναμενόταν, την Τρίτη (5/12) έβγαλαν κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας τους, ενώ σε μέρος της προπόνησης του Ολυμπιακού συμμετείχε και ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Ο 27χρονος διεθνής γκαρντ από τα μέσα Οκτωβρίου ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα σησαμοειδών αριστερού άκρου ποδός και από τις 26 Νοεμβρίου δεν συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας του, ώστε να αποθεραπευτεί. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης, όμως, την Τρίτη (5/12) ακολούθησε μέρος του προγράμματος της ομάδας του, αλλά η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης (8/12, 21:00) θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ