ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επέστρεψαν στις προπονήσεις Σπανούλης και Παπανικολάου

Επέστρεψαν στις προπονήσεις Σπανούλης και Παπανικολάου

Στις προπονήσεις του Ολυμπιακού επέστρεψαν οι Σπανούλης και Παπανικολάου, συμμετέχοντας στο κομμάτι που δεν έχει επαφές. Αποφασίζει ο Σφαιρόπουλος για το αν θα παίξουν στο Κύπελλο.

Χαμόγελα στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, καθώς επέστρεψαν στις προπονήσεις των "ερυθρολεύκων" στο ΣΕΦ τόσο ο Βασίλης Σπανούλης, όσο και ο Κώστας Παπανικολάου, συμμετέχοντας στο κομμάτι που δεν έχει επαφές και όχι στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" είχε απουσιάσει από το φιλικό τουρνουά στην Κωνσταντινούπολη, λόγω της τενοντίτιδας που αντιμετώπισε στο αριστερό γόνατο, ενώ ο 27χρονος φόργουορντ είχε μείνει εκτός προπονήσεων λόγω της επέμβασης που έκανε στον αριστερό αστράγαλο.

Η παρουσία τους στην αποστολή για το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον ΓΣΛ Φάρο, το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη (4/10, 17:00) στην Λάρισα, θα αποφασιστεί μετά την μεσημεριανή προπόνηση της Τρίτης (3/10) και πριν την αναχώρηση της ομάδας για την θεσσαλική πόλη. Εκτός προπόνησης έμεινε φυσικά ο Μπράιαν Ρόμπερτς. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει υποστεί θλάση και θα παραμείνει ανενεργός για περίπου δύο εβδομάδες.

Στο Sport24.gr, σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα, για την αισιοδοξία που υπάρχει στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο για την παρουσία του Κώστα Παπανικολάου στο ντέρμπι της πρεμιέρας του ελληνικού πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ, ματς το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (8/10, 19:30). Ο Έλληνας φόργουορντ αισθάνεται καλύτερα και η κατάσταση του έχει παρουσιάσει βελτίωση. Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε και ο ετήσιος αγιασμός των "ερυθρολεύκων" ενόψει της νέας σεζόν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ