ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επέλεξε Τόμπσον ο Ολυμπιακός

Επέλεξε Τόμπσον ο Ολυμπιακός

Ο Χόλις Τόμπσον είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού και το θέμα της απόκτησής του έχει μπει πλέον στην τελική του ευθεία (VIDEO).

Ο Χόλις Τόμπσον κερδίζει την μάχη από Τζάρελ Εντι και όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο έκτος ξένος του Ολυμπιακού την επόμενη σεζόν.

Οπως σας είχαμε ενημερώσει από το μεσημέρι , είχε προβάδισμα σε σχέση με τον έτερο υποψήφιο. Οι συζητήσεις με τον Αμερικανό γκαρντ-φόργουορντ βρίσκονται πλέον σε πολύ προχωρημένο επίπεδο και ίσως τις πρώτες πρωινές ώρες να υπάρξει οριστική συμφωνία. Ο Τόμπσον έδειξε ότι θέλει πολύ να αγωνιστεί στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, έγινε περισσότερο διαλλακτικός ως προς τις οικονομικές απαιτήσεις και εκτός απροόπτου θα είναι το 2-3αρι που θα κλείσει και το ρόστερ των ερυθρολεύκων.

Ο Τόμπσον ξεπέρασε στην... τελική ευθεία τον Εντι και βρίσκεται μια ανάσα από το νήμα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε το ΟΚ προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία και είναι πια θέμα λεπτομερειών. Υπογραφές δεν έχουν πέσει, βέβαια, όμως το πιθανότερο είναι η υπόθεση να κλείσει μέσα στις επόμενες ώρες.

Τι ακριβώς θα πάρει από τον Τόμπσον ο Ολυμπιακός;

Κατ' αρχάς, σκοράρισμα και μακρινό σουτ. Αυτά είναι δύο στοιχεία που τον ακολουθούν σε όλη την καριέρα του, από το κολέγιο μέχρι το ΝΒΑ, όπου βρισκόταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια, πρώτα στους 76ερς και εν συνεχεία στους Πέλικανς. Ο Τόμπσον "δρα" κυρίως πίσω από τη γραμμή του τριπόντου και δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στο ΝΒΑ πάνω από τα μισά από τα σουτ που επιχείρησε αυτά τα τέσσερα χρόνια ήταν πίσω από τα επτά μέτρα, με ποσοστό καριέρας 38,6%.

Ο Τόμπσον μπορεί να παίξει και στο "2" και στο "3", ενώ είναι αρκετά αθλητικός ώστε να βοηθήσει ακόμα και στο "4" σε κοντά σχήματα, μιας και τον βοηθούν το ύψος του (2.03μ.), αλλά και η εμπειρία του από τη θέση. Ως πάουερ φόργουορντ, άλλωστε, έπαιζε τα πρώτα δύο χρόνια στο κολέγιο του Τζόρτζταουν.

(AP Photo/David Zalubowski)

Παρακολουθήστε τον Χόλις Τόμπσον εν δράσει

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ