ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2020 στον Μιλουτίνοβ!

BASKET LEAGUE / 3ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 3ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Νίκολα Μιλουτίνοβ μέχρι το 2020! Αυξημένες αποδοχές προβλέπει το νέο συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός είχε δείξει από το καλοκαίρι ακόμα ότι πιστεύει πολύ στον Νίκολα Μιλουτίνοβ. Φάνηκε με την προσπάθεια που έκανε να τον πείσει να αφήσει στην άκρη το όνειρο του ΝΒΑ, φάνηκε και από τις καλοκαιρινές του κινήσεις που έδειξαν ότι θα στηριχθεί πάνω του. Τώρα πήγε τα πράγματα ένα βήμα πιο μπροστά, επεκτείνοντας το συμβόλαιό του - το οποίο έληγε το 2018 - μέχρι το 2020!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ έως το καλοκαίρι του 2020.

"Νιώθω πολύ χαρούμενος με την υπογραφή του νέου μου συμβολαίου. Νιώθω μεγάλη τιμή. Τώρα θα πρέπει να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά για να βελτιώσω το παιχνίδι μου και να δικαιώσω τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν", δήλωσε στο www.olympiacosbc.gr ο Σέρβος σέντερ".

Το νέο συμβόλαιο - το οποίο προβλέπει αυξημένες αποδοχές - σαφώς και αποτελεί μία ανταμοιβή για τον Σέρβο, ο οποίος την περασμένη σεζόν έκανε άλματα στην εξέλιξή του, με αποτέλεσμα να λογίζεται πλέον ως ο βασικός σέντερ της ομάδας. Παράλληλα, με αυτό τον τρόπο ο Ολυμπιακός εξασφαλίζει ότι ακόμα και αν τελικά ο Νίκολα Μιλουτίνοβ αποφασίσει να πάει στο ΝΒΑ το καλοκαίρι του 2018 για χάρη των Σαν Αντονιο Σπερς (που έχουν τα δικαιώματά του) θα βάλει λεφτά στα ταμεία του, αφού διατήρησε το NBA out που υπήρχε στο συμβόλαιό του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ