ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ένας θρύλος του Θρύλου στο Hall of Fame"

"Ένας θρύλος του Θρύλου στο Hall of Fame"

Ο Παναγιώτης Φασούλας περνάει στην μπασκετική αιωνιότητα με την είσοδό του στο Hall of Fame της FIBA και η ΚΑΕ Ολυμπιακός συνεχάρη την "αράχνη" του ελληνικού μπάσκετ για την τεράστια διάκριση.

Ένας από τους κορυφαίους Έλληνες μπασκετμπολίστες όλων των εποχών, ο σπουδαίος Παναγιώτης Φασούλας, μπαίνει στο Hall of Fame της FIBA . Με αυτόν τον τρόπο θα γίνει ο δεύτερος Έλληνας που θα το καταφέρει, ύστερα από τον Νίκο Γκάλη, ο οποίος μπήκε το 2007.

Από την πλευρά της, η ΚΑΕ Ολυμπιακός συνεχάρη την "αράχνη" του ελληνικού μπάσκετ για την τεράστια διάκριση, κάνοντας αναδρομή στα κατορθώματα του Παναγιώτη Φασούλα με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

"Ένας θρύλος του Θρύλου στο Hall of Fame

Ο Παναγιώτης Φασούλας είναι από σήμερα μέλος του Hall of Fame της FIBA λαμβάνοντας μια τεράστια τιμή για την σπουδαία καριέρα του. Αυτή του η διάκριση αποτελεί μεγάλη τιμή και για τον Ολυμπιακό, του οποίου τίμησε τη φανέλα από το 1993 έως και το 1999.

Η «αράχνη» κατέκτησε ως παίκτης του Θρύλου συνολικά εφτά τίτλους. Τέσσερα πρωταθλήματα (1994, 1995, 1996, 1997) , δύο κύπελλα Ελλάδος (1994, 1997) και ένα Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης (1997), ενώ συμμετείχε σε τέσσερα Φάιναλ Φορ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συγχαίρει τον Παναγιώτη Φασούλα για την είσοδο του στο Hall of Fame της FIBA που αποτελεί τη σπουδαιότερη στιγμή στην καριέρα του, αναλογιζόμενοι ότι είναι μόλις ο δεύτερος Έλληνας καλαθοσφαιριστής μετά τον μεγάλο Νίκο Γκάλη που λαμβάνει αυτή τη διάκριση".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ